ERP systeem

abas ERP abas Nederland B.V.

abas-erpabas ERP

Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise, kennis en inzicht, focust abas zich op middelgrote technisch georiënteerde bedrijven die streven naar leiderschap in hun branche. De oorsprong van abas ligt in de Duitse maakindustie. Door nauwe samenwerking met haar klanten en partners verkrijgen wij waardevolle inzichten en verwerken deze continue in onze software. Onze opdrachtgevers bevinden zich enerzijds in de maakindustrie en distributie en anderzijds maken ook project- of servicegerichte organisaties intensief gebruik van onze software. Reeds meer dan 3300 klanten maken wereldwijd gebruik van abas.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Het hoofdkantoor bevindt zich in Kalsruhe.

Dankzij een hecht netwerk van abas én haar partners leveren wij een succesvolle bijdrage aan een Multi-Language, Multi-Currency en Multi-company oplossing met lokale expertise in inmiddels 29 landen.

Abas is ontwikkeld op een platform dat zich snel en gemakkelijk aanpast aan de continue veranderende markt van vraag en aanbod.

Niet technologie, maar mensen ondernemen. Daarom is het doel uw bedrijf  te helpen door de medewerkers te verbinden met de informatie die zij nodig hebben; op het juiste moment en op elke gewenste locatie, volledig geïntegreerd. Van CRM tot ketenoptimalisatie, orderopvolging en financiële rapportages, middels taakgestuurde infosystemen op je desktop, laptop, tablet of smartphone.

abas Nederland

Een van de belangrijkste doelstellingen is zoveel mogelijk bij te dragen aan het succes van uw bedrijf. Wij streven naar een doelgerichte begeleiding tijdens de implementatie. Met onze ervaring en expertise ondersteunen wij, u vervolgens met het continu verbeteren van uw bedrijfsprocessen en het up-to-date houden van uw systeem. Bij ons staat een professionele, langdurige, resultaatgerichte en plezierige relatie met uw directie, management én medewerkers, voorop.

Tenslotte; Wist u dat 92% van onze klanten bij ons terug komen voor nieuwe ERP-vraagstukken?