ERP systeem

ActoProject / ActoService Acto

Acto Informatisering

Met het motto ‘uw rendement is ons argument’ als leidraad levert Acto Informatisering producten en diensten die bijdragen aan de kwaliteit, het rendement en de continuïteit vaneen steeds groter wordende groep klanten. Op basis van de nieuwste technieken ontwikkelt Acto direct praktisch toepasbare producten, die u en uw medewerkers helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden, zowel desktop- oplossingen en apps als diverse portalen en workflow-tools. De software is ook via de cloud (SaaS) beschikbaar

Ruim 35 jaar ervaring

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Al sinds 1980 ontplooit Acto Informatisering ICT-activiteiten. Acto is een stabiele organisatie met circa 100 gespecialiseerde werknemers, die zorgdragen voor de verkoop, ontwikkeling, installatie, implementatie en nazorg van onze producten en diensten.

Onze visie is dat er naast goede innovatieve software aanvullend een aantal essentiële pilaren tot succes nodig zijn. Denk hierbij aan een gedegen specialistische branchekennis, sturend implementeren en advies op basis van jarenlange ervaring. Dit doen wij graag in een cultuur van samenwerken, vernieuwing en transparantie. Een basis die we hebben gerealiseerd met slimme mensen, die we delen met slimme klanten, een basis die uiteindelijk altijd resulteert in sublieme software.

ActoProject / ActoService

Acto biedt de volgende ERP-oplossingen:

  • ActoProject
  • ActoService

Acto Informatisering levert een compleet ERP-informatiesysteem voor de bouwbranche, infra/GWW-branche en installatiebranche.

Van ERP tot apps en meer

Bij Acto leveren we een complete oplossing op gebied van service- en projectmanagement. Compleet met planning tools, portalen om bijvoorbeeld uw klanten te informeren, apps, management informatie en business intelligence. Maar ook voor deeloplossingen, zoals voor het maken van calculaties (MultiCalc) of het digitaliseren van formulieren (Formulieren App) bent u bij Acto aan het juiste adres.