ERP systeem

Epicor 10 Macroscoop

macroscoopMacroscoop

Macroscoop is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in de automatisering van klantorder- en voorraadgestuurde productiebedrijven met een duidelijke visie en missie, gebaseerd op de software van Epicor. Uitsluitend tevreden klanten waarborgen de continuïteit van Macroscoop waarbij een ‘life-time’ relatie het uitgangspunt is.

Macroscoop levert en implementeert, als business partner van Epicor Software Corporation, Epicor in Nederland en andere Europese landen. Als “Value Added Reseller” ontwikkelt Macroscoop specifieke functionaliteiten voor de Nederlandse markt. De consultants van Macroscoop zijn afkomstig uit de praktijk en juist daarom zeer goed in het vertalen van uw bedrijfsprocessen naar de functionaliteit van de programmatuur en andersom.

epicorEpicor Software Corporation

Epicor Software Corporation is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van geïntegreerde ERP-software, CRM-, SCM- en retail oplossingen en richt zich op de middelgrote ondernemingen als op grote bedrijven, die hun wereldwijze vestigingen van een ERP-systeem willen voorzien.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Daarbij concentreert het softwarebedrijf zich vooral op productiebedrijven, groothandel en detailhandel. Wereldwijd telt Epicor, dat in de laatste jaren een serie aanbieders van business software heeft overgenomen. 20.000 klanten. De software wordt in meer dan 35 talen aangeboden en men benut technologie, zoals SOA en webservice om branchespecifieke oplossingen te realiseren en aan te bieden voor productiebedrijven, de groothandel, zakelijke dienstverlening en adviesbureaus, hotelwezen en de detailhandel.

Epicor 10

De nieuwste versie integreert alle functionaliteit van de volgende systemen:

  • Vantage/Vista (Productie)
  • iScala (Financieel)
  • Clientele (CRM)

Het systeem is gebaseerd op .NET techniek van Microsoft. Aan de software ligt een met .NET ontwikkelde SOA (Service Oriented Architecture) ten grondslag. Hierdoor kunnen bedrijven hun systeem eenvoudiger aanpassen aan veranderingen in de bedrijfsprocessen. De door het systeem geboden webservice kunnen hierin goed ondersteunen.

Gebruikersspecifiek aanpassingen evenals eenvoudige functionele wijzigingen binnen het systeem kunnen door “customizing” of met hulp van de leverancier worden doorgevoerd. Alle aanpassingen blijven behouden bij de upgrade naar een nieuwere versie.