ERP systeem

Epicor 10 Precise Business Solutions

Precise Business Solutions

Precise Business Solutions is gespecialiseerd in de verkoop van en het verlenen van diensten rondom het implementeren van het Epicor ERP pakket. Precise Business is platinum partner van Epicor en is in de jaren 2013 en 2014 ook door Epicor gekozen tot “Global Partner of the Year”. Ook is Precise Business Microsoft Gold Partner. Precise Business heeft kantoren in Nederland, Engeland, Australië (Hoofdkantoor), Verenigde Staten en Vietnam en vanuit deze verschillende kantoren worden klanten niet alleen lokaal maar ook internationaal ondersteund. Met een team van in totaal ruim 60 medewerkers staat een ervaren organisatie klaar om Epicor ERP in uw organisatie te implementeren als ook bij het dagelijks gebruik van ondersteuning te voorzien.

Epicor

Het hoofdkantoor van Epicor is gevestigd in Austin, Texas, Verenigde Staten van Amerika en Epicor heeft met de ontwikkeling van Epicor ERP 10 een modern ERP systeem in de markt gezet. Epicor heeft daarnaast vestigingen in vele landen, o.a. in Engeland, Duitsland, Frankijk en Zweden. Epicor ERP is het resultaat van de bundeling van een gedurende meerdere jaren opgebouwde functionele expertise in combinatie met het gebruik van moderne technologie. Epicor ERP is flexibel in de zin van het kunnen aanpassen van de schaalgrootte maar ook het kunnen aanpassen van het systeem naar eigen inzicht en oordeel.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Onze doelstelling is hierbij “Samenwerken met onze klanten zodat we op basis van de eisen en wensen, slimme oplossingen leveren waarmee de klant zijn doelstellingen kan bereiken.”

Epicor ERP 10

Epicor ERP is bij uitstek een pakket dat zich richt op producerende bedrijven met daarbij een mix van de volgende kenmerken:

  • Productie op voorraad (Make To Stock)
  • Productie op klant order (Make To Order)
  • Productie op basis van een configuratie (Configure To Order)
  • Engineering en productie op basis van volle-dige klantspecificatie, (Engineer To Order)
  • Volledig klantspecifiek, in de vorm van pro-jecten
  • Handel en service.

Epicor ERP is wereldwijd hetzelfde en dus waar het ook wordt geleverd/gebruikt is er sprake van dezelfde software, userinterface en te gebruiken in een taal naar keuze. De applicatie is beschikbaar in ongeveer 30 talen. Epicor ERP is gebaseerd op Microsoft Technology, en maakt gebruik van een SQL database.