Breng met ERP voor in de Bouw structuur aan in de organisatie

Organisaties in de bouwsector hebben te maken met vele stappen die gemaakt worden vanaf de prijsaanvraag van de klant tot de oplevering van het project. Een kleine aannemer kan een project nog enigszins zelf in het oog houden. Als uw bedrijf groeit, dan bent u afhankelijk van een strakke administratie. Vooral omdat er veel verschillende partijen en afdelingen betrokken zijn bij een project, is nauwkeurige registratie van alle gegevens noodzakelijk. Een ERP Systeem in de bouw zorgt voor een goede en centrale vastlegging van gegevens en waarover alle betrokken afdelingen en partijen gemakkelijk kunnen beschikken.

Onmisbare ERP software in de bouw

Calculatie en planning zijn in het begin van een project erg belangrijk. Bij het calculeren is het belangrijk dat er realistische prijzen worden vastgelegd. Omdat er voor een project ontzettend veel geregeld moet worden en er veel mensen aan te pas komen, is een nauwkeurige planning noodzakelijk. ERP software in de bouw moet daarom altijd een calculatie- planningsmodule bevatten. Met deze modules hebben alle uitvoerende medewerkers dezelfde gegevens voor zich en kunnen er geen misverstanden ontstaan. Het administreren van het project is uitermate belangrijk. Door kosten en opbrengsten vast te leggen, kan de opbrengst per project bepaald worden. Wanneer u hier een begroting aanhangt kan er tijdig bijgestuurd worden. Met ERP software in de bouw worden deze gegevens weer gebruikt door de boekhouding en facturatie.

Inzicht en tijdwinst met een ERP systeem in de bouw

Werkt u als aannemer nog met losse systemen in uw organisatie? Met een ERP systeem in de bouw automatiseert u vele taken, doordat gegevens in een centrale database worden opgeslagen. Hierdoor hoeven afdelingen gegevens nooit meer dubbel in te voeren. Dit levert enorme tijdwinst op, de kans op fouten is veel kleiner en u heeft veel beter overzicht. Een ERP systeem in de bouw levert u alleen maar voordelen op. Vraag daarom een gratis ERP informatiepakket aan bij ERP-Selectie, zodat u goed voorbereid aan de implementatie van een ERP systeem kunt beginnen.

Gratis ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket. Wij zijn u graag van dienst. Vandaar wij voor bedrijven die aan de vooravond van ERP vernieuwing staan graag het gratis ERP Informatiepakket aanbieden.

Gratis ERP-informatiepakket aanvragen