Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Abecon neemt Nederlandse bedrijfsactiviteiten van Columbus over

Columbus en Abecon zijn een strategische alliantie aangegaan. In het kader hiervan neemt men de bedrijfsactiviteiten van Columbus in Nederland over, met de lopende contracten, projecten en medewerkers. Er is een wederzijds ‘preferred partnership’ overeengekomen, waardoor men Columbus in de Benelux zal vertegenwoordigen en men zal door Columbus worden ondersteund bij internationale projecten. Een driejarige franchiseovereenkomst geeft het recht om voortaan ook de softwareoplossingen van Columbus te verkopen. Na de formalisering van de overname telt het bedrijf 120 medewerkers, waaronder ongeveer 50 specialisten in Microsoft Dynamics AX.

Over Abecon

Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Kernactiviteit is het realiseren en implementeren van geïntegreerde ERP-, CRM- en BI-applicaties bij bedrijven in specifieke branches. Zowel Microsoft Dynamics NAN als Microsoft Dynamics AX behoren tot het portfolio. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor handels-, productie-, retail-, milieu- en recyclingbedrijven, leveranciers in de zorg, opleiders en trainingsinstituten en is gevestigd in Huizen, Waardenburg en Melle (België).