Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Direct inzicht door real-time grafische planning van GAC

Met real-time grafische planning biedt biedt Production+ snel inzicht in het planningsproces. Ook worden interactieve planningen ondersteund, zodat het mogelijk is om direct in te grijpen en gefundeerde beslissingen te nemen.

Rolgebaseerde Planningsinformatie

Grafische planning biedt overzicht door schermen te tonen, gebaseerd op specifieke rollen binnen de organisatie. Op die schermen is aangepaste grafische planningsinformatie te zien. Binnen de oplossing zijn die diverse weergaves naar wens te selecteren. Zo geven schermen met doorlooptijd en bottlenecks bijvoorbeeld snel inzicht in het productieproces. Naar behoefte kunnen capaciteit, uitbesteding, onderhoudsplanning en andere bedrijfskritische velden getoond worden.

Gefundeerde beslissingen nemen

Met grafische planning is Production+ toegerust om interactief te plannen en gefundeerde beslissingen te nemen. De werkvoorbereider kan direct zien welke consequenties een nieuwe order heeft op de andere reeds geplande productieorders. Binnen de omgeving zijn uitgebreide mogelijkheden om planningen te simuleren om zo beslissingen te onderbouwen. Daarnaast kan constraint-gebaseerde, eindige capaciteitsplanning middels Gantt charts getoond worden.

Alle informatie wordt real time verwerkt in Production+. Spoedorders zijn direct zichtbaar te maken en worden vervolgens naar wens automatisch gepland.

Direct inzetbaar

GAC heeft deze oplossing volledig geïntegreerd met de laatste versies van Microsoft Dynamics NAV, waardoor ze vanaf versie 2009R2 of hoger te implementeren is. Ook voor bestaande Microsoft Dynamics NAV relaties die niet werken met Production+ kan de nieuwe oplossing ingezet worden.