Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Henzo kiest Microsoft Dynamics AX 2012 van Centric

Henzo kiest Microsoft Dynamics AX 2012 van Centric

Algemeen directeur en eigenaar van Henzo, Ad Out, heeft onlangs zijn handtekening gezet onder het contract voor de levering van het ERP-systeem Microsoft Dynamics AX 2012 door Centric. Het ERP-systeem ondersteunt de internationale leverancier van fotolijsten, fotoalbums en accessoires tijdens het proces van productie tot levering.

Voor Henzo is het van groot belang goed overzicht op de goederenstroom te hebben. Zowel tijdens het transport van de productie in China naar het distributiecentrum in Roermond als tijdens de distributie van daaruit naar de klant. “We zijn blij dat we zo’n internationaal bedrijf als Henzo met Microsoft Dynamics AX en Centric Tradeworld een krachtige en flexibele oplossing voor de toekomst kunnen bieden. Een oplossing die hen duidelijk zal helpen in de bedrijfsvoering,” aldus Peter Boers, accountmanager van Centric.

Microsoft Dynamics AX 2012 is een solide basis met een ruime functionaliteit voor medewerkers, leveranciers en klanten. Het is een geïntegreerd platform dat internationale handel, voorraadoptimalisatie, logistiek en financiën samenbrengt. Speciaal voor de groothandel heeft Centric specifieke functionaliteit toegevoegd die is vastgelegd in Centric TradeWorld. Het biedt medewerkers altijd en overal toegang tot de laatste gegevens voor efficiënt beheer.

De implementatie van het nieuwe ERP-systeem bij Henzo start in de tweede week van maart. Het ligt in de verwachting dat het systeem in het derde kwartaal operationeel is.