Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Het nieuwe rapport van het ERP onderzoek van IPL Advies is beschikbaar

IPL Advies heeft het onderzoek naar ERP Systemen voor Productie en Groothandel 2012 afgerond.

Op donderdag 20 september 2012 heeft IPL Advies een bijeenkomst georganiseerd voor de deelnemers aan het ERP-platform bij het Conference Centre op het High Tech Campus. Tijdens deze bijeenkomst is het rapport ERP Systemen voor Productie en Groothandel 2012 gepresenteerd. Het rapport is nu ook via de website te bestellen. Daarnaast zijn er tijdens de bijeenkomst verschillende presentaties gehouden over Internationalisering, toepassing van logistieke spellen bij implementatie, Lean Manufacturing en Trends in ERP. Daarnaast zijn ook de mogelijkheden voor de leveranciers toegelicht om zoveel mogelijk exposure uit deelname aan het platform te halen. Zo kunnen de leveranciers nieuwsberichten, cases en productinformatie uploaden.

Over IPL Advies

IPL Advies is een onafhankelijk bedrijfskundig adviesbureau voor productie- en groothandelsbedrijven. Onze adviseurs realiseren verbeteringen in uw bedrijfsprestaties, door het vertalen van uw strategie naar effectieve en efficiënte procesinrichting en systeemondersteuning.

Startpunt wordt altijd gevormd door uw bedrijfsprocessen, van verkoop, engineering en planning tot inkoop, productie, installatie en service. We kijken samen met u waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we die kunnen realiseren middels goede afspraken en passende systemen.

IPL is de specialist in Nederland op het gebied van selectie, implementatie en optimalisatie van ERP systemen. IPL heeft bij meer dan 150 bedrijven in productie en groothandel ondersteund. We doen dit op basis van onze jaarlijkse internationale, onafhankelijke evaluatie van ERP-systemen, die we sinds 1991 uitvoeren. We werken hierin samen met het Fraunhofer-instituut IML in Dortmund.

U kunt hier het meest recente Evaluatierapport bestellen.

Probeer zelf op onze nieuwe ERP-Portal de gratis Express selectie-tool voor ERP selectie.

Ook voor de selectie en invoering van andere bedrijfssoftware (PDM, PLM, CAD en PCF) kunt u bij ons terecht.

U kunt IPL telefonisch bereiken op 040-750 55 90 en uiteraard via email: office@ipl.nl.