Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Kuhn Holding selecteert Columbus voor implementatie AX 2012 en Rapid Value

Kuhn Holding selecteert Columbus voor implementatie AX 2012 en Rapid Value

Kuhn Holding heeft Columbus geselecteerd voor een internationale implementatie van Dynamics AX 2012 binnen haar organisatie.

Kuhn Holding richt zich op de inkoop, productie, verkoop, marketing en distributie van houtproducten. De organistie richt zich zowel op de consumentenproducten voor in en om het huis als op producten voor de industriële handel. Afzetkanalen zijn de houtverwerkende industrie, professionele handel, de Doe-Het-Zelf ketens en de tuincentra in Europa.

Met de keuze voor Columbus kiest Kuhn Holding voor internationale branchekennis en expertise. Ter vervanging van het huidige AS400 systeem zal Dynamics AX 2012 worden geïmplementeerd. Daarnaast zal Rapid Value worden ingezet. Door middel van RapidValue in Dynamics AX 2012 is Kuhn Holding in staat alle bedrijfsprocessen grafisch te ontwerpen waardoor een snelle implementatie mogelijk is. Kennis en ervaring van gebruikers zal beter worden vertaald naar de inrichting.

In de eerste fase van het project zal Dynamics AX 2012 binnen de handelsbedrijven in Nederland en het verkoopkantoor in Duitsland worden geïmplementeerd. Het streven is om per januari 2013 live te gaan met fase 1. De scope van deze fase is dan ook bewust klein gehouden.

De intentie is om na de livegang van fase 1 door te gaan met de implementatie van het productiebedrijf, het handelsbedrijf in Frankrijk en diverse aanvullende processen.