Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Netwerk VSP kiest Infor EAM

Netwerk VSP kiest Infor EAM

Het met hoofdkantoor in Utrecht gevestigde Netwerk VSP, 100% dochter van PostNL, heeft gekozen voor de levering en implementatie van de Infor EAM software ten behoeve van het stroomlijnen en efficiënter maken van het onderhoudsproces van de folder verwerkings & bundelingsmachines. Quartess, Infor channel partner en leverancier van de software, zal de implementatie samen met Netwerk VSP in de komende maanden realiseren.

De beslissing om een software systeem voor asset management te introduceren onderstreept het belang dat Netwerk VSP hecht aan een professionele bedrijfsvoering waarin betrouwbaarheid en milieu kernwaarden zijn. Doordat de machines verspreid over het land staan is coördinatie, overzicht en aansturing lastig, terwijl dat in toenemende mate wenselijk is. De Infor EAM software -die in de SAAS variant zal worden toegepast (‘in the cloud’)- biedt hiervoor de oplossing.