Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

PET-fabrikant optimaliseert gegevensuitwisseling met Pulse

Overkoepelend internationaal ERP-systeem

Eind 2010 werd bij PET Power, producent van PET-verpakkingen, de implementatie van Microsoft Dynamics AX afgerond, waarna in 2012 werd gestart met Microsoft SharePoint. Bedoeling was een overkoepelend internationaal ERP-systeem te realiseren, inclusief interne en externe informatiedeling. Inmiddels vormen Microsoft Dynamics AX en Microsoft SharePoint samen het platform waardoor PET Power kan werken vanuit één systeem dat het totale proces ondersteunt.

Zo is informatie uit de database van Microsoft Dynamics AX via Microsoft SharePoint op een portal toegankelijk gemaakt voor de internationale sales divisies van PET Power. Alle documenten van PET Power en de buitenlandse verkoopkantoren worden volledig digitaal afgehandeld, gemonitord en gedeeld, vanuit één centrale database met gegevens. De in- en externe gegevensuitwisseling is hierdoor flink verbeterd, waardoor er sneller betere beslissingen worden genomen, gebaseerd op actuele informatie.

Lees het complete artikel welke gepubliceerd werd door Logistiek.nl over één centrale database en het behalen van meer werk met hetzelfde aantal mensen op.

Bron: Logistiek.nl | Auteur: Ruud van Roosmalen