Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Stokvis Group live met Eniac Business Suite ERP

Stokvis Group live met Eniac Business Suite ERP

Stokvis Group is op 1-1-2012 met 9 bedrijven tegelijk operationeel gegaan met de Eniac Business Suite

Groei en diversiteit zijn de rode draad in de ontwikkeling van de Stokvis Group. Het Voorhoutse bedrijf begon in de jaren zeventig als Electro Stokvis handelsmij BV (ELSTO) met de import van elektromotoren en reductoren uit Oost-Europa. Daarna nam het bedrijf diverse productiebedrijven over. Deze bedrijven hebben verschillende productievormen: op order, projectmatig of handel.
Inmiddels heeft de STOKVIS Group meer dan driehonderd medewerkers, verspreid over negen locaties in Nederland en België.

Om de grote variëteit in logistieke besturing met één geautomatiseerd systeem te ondersteunen, koos Stokvis Group in 2011 voor implementatie van de Eniac Business Suite ERP. In januari 2012 nam Stokvis het systeem in gebruik. Met de suite beschikt Stokvis over de nodige flexibiliteit om zowel projecten als productie en (groot)handel optimaal te ondersteunen. Met de multi-site-functionaliteit kunnen de bedrijven ook onderlinge producten verkopen en voorraad bewaken over de vestigingen heen.