ERP systeem

Glovia G2 Fujitsu Glovia International

fujitsu-gloviaGlovia International

Fujitsu Glovia International is al 35 jaar actief als toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen voor middelgrote en internationaal actieve bedrijven met discrete en projectgeoriënteerde productieomgevingen. In 35 jaar tijd heeft Fujitsu Glovia International wereldwijd meer dan 4000 implementaties begeleid, in sectoren zoals elektronica, automotive, kapitaalgoederen, toeleveranciers, industriële producten en projecten.

Fujitsu Glovia International maakt deel uit van Fujitsu, een kapitaalkrachtig concern dat momenteel nummer drie is op de wereldmarkt van informatietechnologie met een omzet van US $ 53 miljard en 175.000 medewerkers.

Zowel in Amerika en Azië als in Europa is Fujitsu Glovia International aanwezig met eigen vestigingen. Alle verkoop, implementatie- en supportactiviteiten voor Europa worden begeleid vanuit het Europese hoofdkantoor in Eindhoven (NL).

gloviag2glovia G2

Dankzij haar grondige expertise in de discrete industrie kan Fujitsu Glovia International met korte implementatietrajecten goed passende standaardoplossingen bieden. Glovia G2 ondersteunt alle gangbare productieconcepten – MTS, MOO, MTO, ATO, CTO, ETO – en vormt de oplossing bij uitstek voor bedrijven met gemengde productieomgevingen.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Lean manufacturing

Lean Manufacturing kan een oplossing vormen voor deze uitdagingen, op voorwaarde dat het correct wordt ingevoerd. Het stroomlijnen en integreren van bedrijfsonderdelen kan immers voor een multi-site onderneming grote voordelen opleveren: denk maar aan het automatisch uitvoeren van onderlinge toeleveringen, multi-site planningen en de volledige financiële afhandeling

Het bedrijfssysteem G2 ondersteunt producenten bij de invoering van Lean Manufacturing: functionaliteiten zoals Kanban, Seiban en Vendor Managed Inventory zijn dan ook in de kern van de applicatie ingebouwd. Dankzij de flexibele architectuur sluit glovia G2 ook goed aan bij iedere productieomgeving en kan hierbij belangrijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen opleveren.

Configureerbare gebruikersinterface

In het verleden heeft Fujitsu Glovia Interna¬tional al veel aandacht geschonken aan het gebruiksgemak. Vandaag zet G2 een nieuwe standaard met schermen die aangepast kunnen worden al naargelang de specifieke behoeftes van een individuele gebruiker van een groep van gebruikers of voor het gehele bedrijf.

Het unieke “User Experience” – concept van G2 koppelt de toegang tot informatie dus aan de verantwoordelijkheid van iedere individuele gebruiker in het bedrijf. Het resultaat is een duidelijke efficiëntie verbetering wat betreft toegang tot informatie en transactiesnelheid.

User portal

In een multi-site situatie kunnen medewerkers gebruik maken van meerdere “home pages”, waarbij de indeling en de relevante sturingsinformatie afhankelijk is van het type bedrijf: een projectgeoriënteerde organisatie heeft nu eenmaal andere informatiebehoeftes dan een productiebedrijf.

Schermen kunnen in de vorm van een “User Portal” gepersonaliseerd worden met informatie zoals openstaande activiteiten (“Insights”), het bedrijfsprikbord, interne notificaties, favoriete Web sites, specifieke Management Informatie, persoonlijke gadgets, KPI’s, Dashboard informatie, etc.