Nieuws

ERP informatiepakket

ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket.

Aanvragen

Het ERP Informatiepakket op erp-selectie.nl is vernieuwd!

Het ERP informatiepakket op erp-selectie.nl is vernieuwd! Vanaf nu kunnen organisaties die zich serieus oriënteren op het selecteren, implementeren of optimaliseren van een ERP-systeem in de eigen organisatie 2 pakketbeoordelingen aanvragen uit het meest recente ERP onderzoek van IPL Advies.

Het onderzoek is in 2017 door IPL uitgevoerd. Het boek “ERP Systemen voor Productie en Groothandel 2017” is in juli 2017 gepubliceerd en gaat over het uitgevoerde onderzoek. Hier staan alle ERP Systemen die zijn onderzocht. De ERP Leveranciers hebben een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Vervolgens zijn de antwoorden door IPL Advies gevalideerd en verwerkt in het boek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het boek te bestellen via de IPL website, bol.com of managementboek.nl

Bestel het ERP-rapport 2017

 

Het Informatiepakket richt zich op organisaties die zich serieus oriënteren op het selecteren en implementeren van een ERP-systeem in de eigen organisatie. Het Informatiepakket is dus niet bedoeld voor particulieren, studenten, adviseurs en/of ICT dienstverleners.