ERP systeem

IFS Applications IFS Benelux B.V.

ifsIFS

IFS, opgericht in 1983, is een beursgenoteerde onderneming die de ERP-suite IFS Applications™ ontwikkelt, levert en implementeert. IFS Applications is een complete, op componenten gebaseerde suite, gebouwd op SOA-technologie. Productiviteit van de gebruiker en bedrijfsefficiency staan hierbij centraal. De productsuite ondersteunt de volledige beheersing van de vier kernprocessen “Service & Assets”, “Manufacturing”, “Project” en “Supply Chain”. IFS heeft vertegenwoordiging in 54 landen met ruim 2700 medewerkers, bedient meer dan 600.000 gebruikers en heeft partners in de hardware- en softwarebranche en implementatiepartners zowel op lokaal als internationaal vlak.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

IFS Benelux is opgericht in 1998 opgericht met ruim 55 medewerkers en biedt ERP-oplossingen aan ondernemingen die comfort, toegevoegde waarde en persoonlijke aandacht wensen. In de Benelux wil men dicht bij de klant de bedrijfsprocessen van haar klanten optimaliseren om zo te komen tot eenvoudige, vooruitstrevende oplossingen. Dit doet zij met inzet van haar hoogwaardige technologie. Klantgemotiveerd, doeltreffend en persoonlijk. Op die manier combineert men de wereldtop in technologie met individuele aandacht. Opererend vanuit Eindhoven in Nederland heeft zij een ervaring opgebouwd dankzij meer dan 50 implementaties in de volgende sectoren: industriële productie, (o.a. machinebouw) construction, contracting en servicemanagement (o.a. scheepsbouw, olie, gas & energie), telecom en procesindustrie.

IFS Applications™

IFS Applications™ is een zeer compleet Enterprise Resource Planning-systeem, dat beschikt over alle functionaliteit die nodig is om bedrijven efficiënt en effectief in hun operationele bedrijfsvoeringen te ondersteunen. Of het nu gaat om verschillende types van productie, planning, strategisch/operationeel RM, CRM, Business Intelligence, Projecten of Service Management. Al deze componenten zijn in één pakket geïntegreerd en zijn zelfstanding ontwikkeld.

IFS Applications™ is ontwikkeld vanuit de optiek van servicegeoriënteerde architectuur (SOA). Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak, wat bij de klant uiteindelijk resulteert in kostenverlaging tijdens de implementatie en in de operationele fase, maar ook tijdens eventuele upgradetrajecten.

De SOA-technologie en de daarbij behorende open architectuur staan ons toe relatief eenvoudig nieuwe technieken in IFS Applications™ te adopteren. Men kan hierbij denken aan de mogelijkheid van verschillende user interfaces: web (zowel html als rich web), Windows, portals en mobile. Daarnaast is men in staat om de meer dan 60 componenten te integreren met ieder ander systeem in de markt met behulp van praktisch alle integratiestandaarden (SOAP, EDI, OPC, ODBC etc.).

Dit betekent dat het systeem mee kan groeien met de behoeften binnen bedrijven, dat nieuwe operationele, maar ook technische ontwikkelingen gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden en dat de operationele kosten aanzienlijk beperkt worden.