ERP systeem

Infor Visual Quartess SCS

quartessQuartess SCS met Infor Visual

Quartess SCS is als automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in de verkoop, implementatie en after sales service van business software voor de MKB maakindustrie in de Benelux met het ERP systeem Infor Visual.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Quartess biedt standaard producten aan van gerenommeerde leveranciers. Daarbij kiezen wij overtuigd voor één product per software categorie, waarbij wij ons richten op ERP, BI en Asset Management/Service Management.  Quartess is de Benelux partner van Infor Global Solutions voor de Infor ERP Visual productlijn sinds 1999. Het ERP-systeem Infor Visual is het bekendste product hiervan met wereldwijd ruim 4200 (ytd 2009) implementaties. Daarnaast is Quartess de Benelux partner voor Infor Enterprise Asset Management Software (EAM) en van Vanguard Business Analytics (deel van Exact Software) voor de Business Intelligence software ’Graphical Performance Series’(GPS).

Onze slogan ‘Focus op diepgang’ illustreert in één zin wat u van ons kunt verwachten. De medewerkers van Quartess beschikken over diepgaande kennis en ruime ervaring  als het gaat om de specifieke logistieke en financiële processen van ondernemingen in onze doelgroep. De software producten die wij voeren bieden brede en diepgaande functionaliteit. Deze combinatie van kennis, ervaring en software product maakt Quartess tot een aantrekkelijke partner!

Quartess’ leverancier Infor Global Solutions is een wereldwijd opererend, groot en sterk groeiend software concern. Met een jaaromzet van circa 2 miljard US$ (FY 09) en wereldwijd meer dan 70.000 opdrachtgevers is Infor  onbetwist marktleider in het ‘midden en klein segment’. Een ruime 40% van de omzet  wordt in ‘EMEA’ gerealiseerd. Infor ERP Visual™ is voor Infor een wereldwijd key product voor de MKB discrete maakindustrie.

Quartess SCS heeft professionele en kwaliteitsbewuste organisaties als opdrachtgever, in diverse sectoren zoals de metaal, de machine & apparatenbouw, de ‘hightech electronics’, de auto-motive en aerospace & defense.

inforInfor Visual : Doelgroep

Quartess SCS richt zich met Infor Visual op automatisering van de discrete maakindustrie (assemblage en/of productie) in het MKB, specifiek die bedrijven die (deels) ordergestuurd en/of projectmatig werken. Zowel de ’backoffice’ als de ‘frontoffice’ zijn met behulp van de Infor Visual software geïntegreerd  te automatiseren.

Infor Visual : Visie

Quartess SCS levert de MKB maakindustrie ERP-software waarmee men in staat is de organisatie zo effectief mogelijk te laten werken. Infor Visual biedt een grote mate van gebruiksgemak door intuitieve- en aanpasbare schermen. De standaard Workflow functionaliteit is behulpzaam bij het geautomatiseerd laten aflopen van bedrijfsprocessen. De softwarematige ondersteuning van ondermeer (optioneel) Lean Manufacturing en/of Theory of Constraints helpt bij ‘optimaal produceren’. Daarmee wordt een sterke rol in de supply chain gediend en tegelijkertijd de kostprijs van de productie verlaagd. Dat is pure noodzaak vanwege de concurrentie met lage lonen landen.