ERP systeem

Infor M3 Infor

inforInfor

Infor is een wereldwijde leverancier van Enterprise software en levert bedrijfssoftware, beheer van software en diensten aan klanten, voornamelijk in de industrie en de distributiesector. De software oplossingen, waaronder M3, bestaan uit:

  1.        Enterprise Financial Management,
  2.        Human Capital Management,
  3.        Business Intelligence,
  4.        Asset Management,
  5.        Enterprise Performance Management,
  6.        Supply Chain Management,
  7.        Service Management,
  8.        Manufacturing Operations,
  9.        Business Project Management
  10.        Industrie-toepassingen op maat.

De toepassingen helpen bij het automatiseren en integreren van bedrijfskritische processen, waarmee Infor de klanten in staat stelt samen te werken met partners, leveranciers en medewerkers, de kosten te verlagen en de operationele prestaties te verbeteren.

Infor M3

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Infor M3 onderscheid zich in de markt door Industrie focus. We proberen niet om elk probleem voor elke branche op te lossen. In plaats daarvan bieden wij oplossingen voor bepaalde marktsegmenten. Daar waar we weten dat we het verschil kunnen maken. Onze consultants, product managers en het ontwikkelaars begrijpen hoe uw bedrijf werkt en hoe je de processen efficiënter kunt maken. Wij bouwen onze software op basis van dit principe. Wanneer u kiest voor een oplossing van Infor, krijgt u een functioneel rijke oplossing en een persoonlijke relatie die gebaseerd is op diepe kennis van uw industrie.

M3 is ontworpen voor middelgrote tot grote bedrijven die producten maken, distribueren en onderhouden met complexe supply chains in een markt met sterke concurrentie en met beperkte interne middelen. Infor M3 helpt bedrijven om, de “total cost of ownership”  te minimaliseren en meer toegevoegde waarde te creëren.

Infor M3 biedt flexibiliteit bij het beheer van complexe meertalige, multi-company – multi-site en geïntegreerde omgevingen.

De Infor -oplossing omvat alle kern- en ondersteunende processen die productie en distributie bedrijven nodig hebben. Het helpt u bij het beheren van uw supply chain, uw handelspartners, uw klanten, uw mensen, uw marges en bottom line, het helpt je effectiever samenwerken met uw partners in de keten door een snelle en gemakkelijke toegang tot real time informatie.

De laatste versie – M3 10.1

De laatste versie – M3 10.1 – geeft meer efficiëntieverbeteringen, het maakt het mogelijk de voordelen sneller te realiseren en de toepassingen zijn eenvoudiger en sneller te implementeren en te gebruiken. Het bevat meer dan 100 core functionele verbeteringen ontworpen om aan te passen aan de bedrijven, de industrie en de zakelijke behoeften van de gebruikers.

De oplossing voor distributie en productie bedrijven is momenteel ook beschikbaar als Cloud oplossing: Infor Cloud Services maakt het gemakkelijker om te kopen, te installeren te gebruiken, te beheren, te onderhouden en te upgraden naar de nieuwste releases.

Cloud Services biedt meer keuze, betere aanpasbaarheid en meer waarde ten opzichte van een conventionele ERP-oplossing. Dit kan geleverd worden on-premise, maar ook op een externe of interne cloud of in een gemengde omgeving.
Infor stelt externe cloud diensten ter beschikking via de Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) of interne cloud-diensten.