ERP systeem

Infor Syteline Infor

inforInfor

Infor levert volledig geïntegreerde ERP-oplossingen, waaronder Syteline, alsmede best-in-class producten waarmee klanten hun belangrijkste uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Dit betreft o.m. Supply Chain Planning & Execution, CRM, Enterprise Asset Management, Product Lifecycle Management en Performance Management. Met meer dan 8000  medewerkers levert Infor diensten aan meer dan 70.000 klanten in ruim 100 landen.

Infor biedt haar klanten continuïteit door haar software producten steeds up-to-date te houden en aan te passen aan veranderende markteisen.

Verrijken. Ons doel is het verrijken van de investeringen van klanten in onze oplossingen. Wij maken ons sterk om de functionaliteit van onze producten steeds te verbeteren. Dat houdt in dat iedere productlijn van Infor ligt ingebed in een programma van ondersteuning, onderhoud en verbetering. En Infor is in staat veranderende klanteisen tegemoet te komen door snel aanvullende functionaliteit te leveren waar dit nodig is.

Uitbreiden. Snelle verandering is inherent aan het bedrijfsleven, en Infor helpt zijn klanten deze constante druk te weerstaan en werkt met hen samen om hun investeringen in Infor uit te breiden. De experts van Infor maken gebruik van hun product- en branchekennis, ze werken zij aan zij met klanten om te kunnen begrijpen hoe hun bedrijf verandert en met welke oplossingen zij hun Infor implementatie het best kunnen uitbreiden om zich succesvol aan te passen.

Zo kan bijvoorbeeld een bedrijf geconfronteerd met veranderingen in productie en distributie een Supply Chain Planning oplossing toevoegen aan de bestaande ERP-implementatie van Infor.

Integratie. Infor ION is het integratie platform van Infor. Infor ION stelt bedrijven in staat om geavanceerde en toch simpele applicatie integratie, Business Proces Management (workflow en event management) en rapportage te realiseren. Met Infor ION krijgen bedrijven een platform voor het automatiseren van taken, waardoor de communicatie tussen afdelingen en medewerkers onderling sterk verbetert. Infor ION bestaat uit de volgende onderdelen:

Infor ION Connect

Integratie van data op basis van gestandaardiseerde documenten tussen verschillende platforms (incl. SAAS).

Infor ION Event Management

Business Process Management (BPM) met automatische status monitoring van taken; bewaking van afgesproken Service Level Agreements (SLAs) en het genereren van waarschuwingen  (alerts) voor gebruikers zodat zij proactief kunnen reageren.

Infor ION Workflow

In samenwerking met ION Event Management het doorsturen en goedkeuren van documenten via workflow die meerdere afdelingen / medewerkers kunnen betreffen.

Infor Workspace

Infor biedt een uniforme gebruikersomgeving waarbinnen alle Infor oplossingen op uniforme wijze kunnen worden gebruikt, maar waar ook persoonlijke voorkeuren, web componenten, snelkoppelingen en toegang tot andere applicaties voor de gebruiker beschikbaar worden gesteld.

Infor SyteLine

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Infor SyteLine biedt al meer dan 25 jaar brede functionaliteit voor middelgrote productieorganisaties, waarbij flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid van belang zijn. Infor SyteLine is een uiterst flexibele oplossing die zich volledig laat aanpassen aan de bedrijfsprocessen. Niet alleen functioneel, maar ook de schermen, tabellen, velden en rapportages. Standaard Microsoft tools zoals Excel, Word en Outlook worden geïntegreerd gebruikt binnen Infor SyteLine. Infor SyteLine is hiermee ook uiterst geschikt voor organisaties met meerdere (internationale) vestigingen, waarbij er sprake is van verschillende productie typologieën, vanaf Engineering-To-Order, via Make-To-Order tot Just-In-Time en Serieproductie. De flexibiliteit van Infor SyteLine garandeert dat het ERP systeem zich steeds aanpast aan de veranderende eisen en wensen van de zich verder ontwikkelende organisatie.

Branches waarin Infor SyteLine veel wordt toegepast zijn onder meer:

  • Elektronische en medische instrumenten
  • Industriële machines en apparaten
  • Meubel industrie
  • Kozijnen en deuren
  • Automotive en luchtvaart, vooral toeleveranciers
  • Verpakkingsindustrie
  • Algemene discrete productiebedrijven en toeleveranciers

Met Infor SyteLine krijgt een bedrijf onder meer:

Advanced Planning en Scheduling (APS)

APS bepaalt of de materialen, de mensen, de machines en de gereedschappen beschikbaar zijn om een product daadwerkelijk op tijd te produceren. Voordat een ongeplande order wordt bevestigd, is het al duidelijk welke gevolgen de acceptatie van een order zal hebben voor de totale planning. Hierdoor kunnen realistische levertijden worden afgegeven (“available to promise” en “capable to promise”). Ook is direct inzichtelijk wat de gevolgen zijn van onverwachte gebeurtenissen en orders die de capaciteit inperken of opeisen, zodat adequaat gereageerd kan worden en de leverbetrouwbaarheid in stand blijft.

Complexe Product Configuratie

Binnen Infor SyteLine Configurator kunnen eenvoudige tot zeer geavanceerde modellen worden gedefinieerd als ondersteuning van zowel het offerte- en orderproces (calculatie) als het productieproces. Op deze manier worden de compleetheid, de correctheid en de maakbaarheid van orders gegarandeerd. Configurator kan zowel “embedded” binnen Infor SyteLine functioneren als via webportals of (channel-)salesportals. Ook is integratie mogelijk met 2D of 3D CAD systemen.

Materiaal- en Voorraadbeheer

De Advanced Planning en Scheduling functie van Infor SyteLine optimaliseert de materiaalplanning en transparantie zodat voorraadniveau’s gereduceerd kunnen worden zonder dat er tekorten ontstaan. De inkoop wordt efficiënt aangestuurd zonder nodeloze handmatige handelingen.

Klantbeheer

Infor SyteLine ondersteunt alle aspecten van de relatie met bestaande klanten en prospects, vanaf leads tot aan de eindfacturatie van orders.

Productie

Infor SyteLine biedt alle noodzakelijke productieondersteuning voor Make-To-Order, Make-To-Stock, Just-In-Time en Serieproductie. De APS module biedt geavanceerde mogelijkheden voor optimalisatie van het productieproces met eindige capaciteitsplanning in samenhang met optimaal materiaal management. Daarnaast biedt Infor SyteLine een op regels gebaseerde “Advanced Scheduler” die het plan op bewerkingsniveau optimaliseert.

Field Service

De after-sales service module van Infor SyteLine biedt alles wat noodzakelijk is voor preventief en correctief onderhoud van producten en installaties, zowel voor de producerende en installerende organisaties als voor zelfstandige service dienstverleners.

Microsoft Technologie

Infor SyteLine maakt gebruik van standaard Microsoft platforms en integreert bekende standaard applicaties, zoals Excel en Outlook. Hierdoor wordt bespaard op implementatietijd en kosten, vermindert de complexiteit en wordt het gebruiksgemak verhoogd. Bovendien is de kennis over het platform zeer breed beschikbaar.

Application Event System

De werking van het systeem aanpassen is mogelijk zonder maatwerk. Hierdoor kunnen werkprocessen worden geoptimaliseerd terwijl de onderhoudbaarheid van het systeem niet wordt aangetast. De aanpassingen blijven beschikbaar na een upgrade van het systeem.

Informatie op basis van rollen

Alle gewenste informatie voor gebruikers wordt gepresenteerd binnen een enkel “dashboard” scherm. Bijvoorbeeld voor een productieplanner worden alle met de planning verband houdende gegevens, diagrammen en overzichten gebundeld, zoals geplande en werkelijke productie, bezetting, orders-op-tijd en te-laat, etc. Voor een groot aantal rollen zijn deze schermen voor-gedefinieerd, maar deze kunnen ook eenvoudig aangepast of zelf gedefinieerd worden.

Gebruikersgemak

Los van het gebruik van de al genoemde standaard applicaties als Outlook en Excel, kan de user interface van Infor SyteLine eenvoudig aangepast worden om beter aan te sluiten bij de behoeften van een bedrijf, een team, of van een individuele gebruiker. Voeg schermen, velden of labels toe, verwijder of wijzig ze, zonder de hulp van Infor. Alle benodigde informatie is snel en eenvoudig vindbaar via filters en opvragingen in overzichtschermen. Deze aanpassingen zijn geen maatwerk, zodat personalisatie mogelijk is zonder hoge kosten. Bij een upgrade van het systeem blijven de aanpassingen beschikbaar.

Eenvoudige integratie van meerdere bedrijven

Infor SyteLine biedt brede financiële en operationele ondersteuning op multi-site gebied. De mogelijkheden variëren van zeer lichte integratie tot zeer nauwe operationele integratie via centrale order-intake, inter-company orders en het gebruik van mastertabellen voor de gehele organisatie.

Infor Barcode

Infor biedt een flexibel configureerbare barcode module, met functies zoals palletbeheer en alle transacties; van ontvangsten tot verzendingen en alles daar tussenin. Infor Barcode kan volledig worden geïntegreerd binnen de Infor SyteLine oplossing.

Infor “Cloud” Computing

Naast de normale installatie van Infor SyteLine op eigen servers, biedt Infor de mogelijkheid voor het gebruik van Infor SyteLine via het Infor24 Cloud Computing platform. Alles wat hiervoor nodig is, is een toegang tot internet en een abonnement op Infor24 Cloud Computing.

Naast de bovenstaande mogelijkheden van Infor SyteLine biedt Infor oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met Infor SyteLine, waaronder:

Performance Management — creëert over applicaties, databronnen en bedrijfsprocessen heen de duidelijkheid die nodig is om performance te meten en te bewaken, management informatie te verschaffen en onderbouwde besluitvorming te bevorderen.

Supply Chain Management — geeft bedrijven de leiding over hun bevoorradingsketen met superieure plannings- en uitvoeringsmogelijkheden, magazijnbeheer en mogelijkheden voor transportbeheer.

eBusiness — omvat oplossingen voor de inkoop zowel als de verkoopzijde waarmee back-office ERP-systemen kunnen deelnemen aan een virtuele on-line gemeenschap of portaal, om B2B-transacties mogelijk te maken en klantenservice uit te breiden.

Enterprise Asset Management — helpt bedrijven bij het effectief bewaken van de inzet en prestatie van hun apparatuur, machines, faciliteiten, wagenpark en andere kapitaalgoederen.

Human Capital Management — biedt mogelijkheden voor personeelsbeheer op het gebied van werving, onkostenvergoedingen, uitkeringen, self-service, scholing en prestatiebeheer.

Product Lifecycle Management — verbetert de controle van productintegriteit met specificatiebeheer, productgegevensbeheer, content- en document wijzigingsbeheer en CAD-integraties.

Infor Motion — Infor zet uitgebreid in op mobility en de ontwikkeling van apps voor tablets en smartphones (iphone/ipad en android). In voorjaar 2012 zijn al verschillende applicaties op de markt gekomen waaronder: Road Warrior (klantinfo voor verkopers) Production Manager (overview productieorders op de werkvloer met status en voortgang), Query & Analysis voor financieel manager en  Activity Desk voor het bekijken en afhandelen van taken en alerts vanuit Infor ION.

Infor Motion is een Infor Cloud oplossing, waar gebruikers een abonnement op kunnen nemen.