ERP systeem

Jeeves Universal, Selected JIS Nederland

JIS Nederland

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

JIS Nederland is actief als leverancier van ERP (Jeeves) en Business Intelligence software. Met een no-nonsens aanpak worden implementaties op projectbasis verzorgd door ervaren consultants met specialismen op diverse gebieden. Bij de implementatie maken wij, indien mogelijk, gebruik van vooringerichte modellen, de zogenaamde business templates, waardoor implementaties efficiënt verlopen.

De focus ligt op bedrijven in Nederland, maar door het internationale karakter van JIS komt het regelmaat voor dat vanuit de Nederlandse hoofdvestiging tevens de buitenlandse vestigingen worden ingericht. Daarom zijn onze implementaties terug te vinden van Japan tot in de Verenigde Staten.

Door de brede inzetbaarheid van de applicaties kent JIS een brede klantenkring, van (groot)handelsbedrijf, productiebedrijf tot bedrijven in de dienstverlening. Momenteel heeft JIS meer dan 150 klanten.

JIS is partner van ERP software en QlikView Business Intelligence software. Beide softwarepakketten worden onafhankelijk van elkaar aangeboden, waarbij QlikView  tevens als aanvullende Business Intelligence omgeving aan Jeeves wordt geïmplementeerd.

JIS AB is de producent van de Jeeves software. De hoofdvestiging van Jeeves is in Stockholm en er zijn ontwikkelcentra in het Zuid-Zweedse Borås en het Noorse Trondheim. Daarnaast heeft JIS eigen kantoren in Noorwegen, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Sinds 1999 is Jeeves beursgenoteerd aan de Nasdaq OMX te Stockholm.

Ruim 4.100 bedrijven maken wereldwijd gebruik van Jeeves ERP software. Daarbij behoren zowel kleine als grote organisaties. Bekende namen zijn: Alfa Laval, SES France en Swedish Steel.

Het beleid van JIS is gericht op lokale vertegenwoordiging en ondersteuning, hetgeen inhoudt dat Jeeves in Nederland lokaal wordt geïmplementeerd en ondersteund door JIS Nederland.

Jeeves

Het Jeeves ERP system concept biedt 2 versies ERP systemen gebaseerd op één algemene basis. Beide systemen zijn ingericht voor groeiende bedrijven in productie, handel -en dienstverlening.

Universal is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven met 15 tot 1.000 ERP gebruikers. Door de flexibiliteit is de software eenvoudig aanpasbaar aan de bedrijfsprocessen. Klantspecifieke aanpassingen blijven bewaard bij een upgrade en Jeeves kan uitstekend door de eigen IT afdeling worden beheerd, waardoor de TCO (Total Cost of Ownership) één van de laagste van de hedendaagse ERP pakketten is.

Selected is de ERP software voor bedrijven tot ongeveer 15 gebruikers. Door uit te gaan van voorinstellingen en geselecteerde functionaliteit wordt Selected in zeer korte tijd geïmplementeerd.

Omdat beide pakketten zijn ontwikkeld vanuit dezelfde basis, is er een naadloze aansluiting tussen beiden. Zowel in een Multi-company omgeving als bij het wisselen van het systeem: als Selected te klein wordt, is het eenvoudig om Universal in te zetten.

Door de brede functionaliteit zijn Universal en Selected geschikt voor o.a.: (groot)handelsbedrijven, productiebedrijven en bedrijven in de dienstverlening.