ERP systeem

M1 ECi Software Solutions

ECi software Solutions

ECi software Solutions is een dochteronderneming van eCommerce Industries, Inc. En is opgericht in 1999. Het hoofdkantoor bevindt zich in Fort Worth, Texas.

Op dit moment is ECi in handen van het beursgenoteerd ‘The Carlyle Group’ met ondersteuning van verschillende andere (private) investeerders. ECi is verticaal georiënteerd in verschillende zowel Amerikaanse als internationale markten. ECi software Solutions investeert veel in ontwikkeling van zowel haar mensen als de technologie om zo voortdurend innovatieve oplossingen te kunnen blijven ontwikkelen.
ECi is actief op drie continenten vanuit kantoren in Fort Worth (US), Amsterdam (NL), Lincoln en St. Ives Cambridge (beide UK) en Mulgrave (Australië).

ECi Software Solutions is een toonaangevende leverancier en ontwikkelaar van industrie-specifieke business management en e-commerce software-oplossingen voor groeiende en middelgrote bedrijven in een breed scala van industrieën. Ongeacht wat de grootte van uw bedrijf is, wij hebben de juiste ERP oplossing.

ECi M1

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Met de juiste mix van technische deskundigheid en branchekennis, adviseren we bedrijven wereldwijd in diverse segmenten. Zoekt u een ERP partner en heeft u niet genoeg aan een bedrijf met alleen verstand van software? Heeft u een partner nodig die uw taal spreekt, uw bedrijf en de markt begrijpt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

M1 is dé oplossing en wordt gebruikt door meer dan 1200 verschillende productie en distributie bedrijven, onze klantenkring strekt zich uit over een breed scala van sectoren. M1 bevat vele unieke eigenschappen welke onderscheidend zijn.

Zijn uw doelstellingen ook om uw bedrijf te laten groeien? Wilt u het produceren efficiënter maken? De kosten verlagen?

M1 is speciaal ontworpen om u te helpen uw doelstellingen te behalen, M1 maakt het mogelijkheid professionele offertes te creëren en de voortgang te bewaken, productie strakker in te plannen, kostprijsberekening inzichtelijk te krijgen, voorraad in kaart te brengen én te houden.

M1 is een volledig geïntegreerde ERP-oplossing speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote productiebedrijven. We zijn niet alleen een software provider, we zien onszelf meer als uw business partner. wij werken hard om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement uit uw software-investering krijgt.

Onze oplossingen staan bekend om hun uitstekende combinatie van technologische innovatie, toonaangevende klantenondersteuning en business consultancy.

ECi heeft dé software oplossingen die het mogelijk maakt om uw doelstellingen te behalen.

Facebook
Google+
https://erp-selectie.nl/m1-eci-software-solutions">
Twitter
LinkedIn