ERP systeem

Microsoft Dynamics AX Microsoft Nederland

dynamics-365Microsoft Dynamics AX wordt Dynamics 365

Voor veel organisaties staan productiviteitsverhoging en gebruiksgemak voorop als het gaat om ERP software. Microsoft Dynamics AX is gericht op het verhogen van uw productiviteit door de processen van uw organisatie te stroomlijnen met branchespecifieke software. De bediening heeft het vertrouwde gebruiksgemak zoals in Microsoft Office, en verhoogt de individuele productiviteit door voor iedere rol een unieke werkomgeving te bieden. De software helpt om de samenwerking tussen uw medewerkers te verbeteren door vergaande integratie binnen het ERP systeem en door integratie met Office, SQL Server, Sharepoint en andere Microsoft technologieën.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Microsoft Dynamics AX is een flexibele oplossing vooral toegepast door middelgrote en grote organisaties tussen de 100 en meer dan 2.000 medewerkers. Bedrijven kiezen vaak voor Dynamics AX vanwege de rijke functionaliteit gecombineerd met de ingebouwde industrie specifieke functionaliteiten en de vele branche oplossingen die Microsoft partners leveren op basis van Dynamics AX.

Daarnaast is Dynamics AX schaalbaar, wereldwijd inzetbaar, en gemakkelijk te integreren met andere oplossingen en technologieën. U kunt nieuwe functies of vestigingen snel toevoegen en gestroomlijnd elektronisch samenwerken met klanten en leveranciers.

Microsoft Dynamics AX is een volledig geïntegreerde ERP-, CRM- en e-Business oplossing.

Microsoft heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 10.00 Certified Business Solutions Partners die zorg dragen voor levering en implementatie van de bedrijfssoftware en de ondersteuning van eindgebruikers. Meer dan 300.000 bedrijven werken met Microsoft Dynamics in meer dan 150 landen.

Geïntegreerd werken met ERP

De ERP systemen van Microsoft kunnen alle primaire bedrijfsfuncties ondersteunen, zoals:

 • Relatiebeheer
 • Service Management
 • In- en Verkoop
 • Supply Chain Management
 • Productie
 • Distributie
 • Financiën
 • E-commerce
 • Personeelszaken
 • Managementinformatie
 • Projectmanagement en administratie

Met de ERP-software van Microsoft Dynamics heeft u één totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen: financiën, productie, distributie, servicemanagement. En een oplossing die naadloos samenwerkt met andere producten van Microsoft.

De product visie van Microsoft is gebaseerd op integratie.Door het steeds verder integreren van Microsoft technologieën en producten wordt het voor gebruikers steeds eenvoudiger om oplossingen toe te passen en te onderhouden en upgraden.

Gegevens die u ongestructureerd beheerd in Microsoft Office en gestructureerde gegevens in ERP worden   steeds meer en beter met elkaar verbonden en geïntegreerd.

Deze visie is in de nieuwe versie Microsoft Dynamics AX 2009 verder ingevuld door o.a. de integratie met de krachtige “Workflow” mogelijkheden van het Microsoft platform  en door gebruik te maken van nieuwste mogelijkheden in Microsoft SQL Server (zoals Business Intelligence), Microsoft SharePoint en Microsoft Office.

Facebook
Google+
https://erp-selectie.nl/microsoft-dynamics-ax-microsoft-nederland">
Twitter
LinkedIn