ERP systeem

Microsoft Dynamics 365 Pulse Business Solutions

pulsePulse Business Solutions

Pulse is een specialist voor producerende bedrijven met de facto oplossingen. In onze projecten combineren we kwaliteit, diepgaande branchekennis en passie. Samen met ons team, bestaande uit ruim 130 specialisten, werken we dagelijks aan de winstgevendheid én tevredenheid van onze klanten.

Kwaliteit in DNA

Met Pulse kiest u voor een betrouwbare partner die bekend is met uw branche en daarbij oplossingen levert welke bijdragen aan uw winstgevendheid. Vanuit onze praktijkervaring hebben we een uniforme projectaanpak ontwikkeld die zorgt voor een optimaal projectresultaat. Door projecten op deze gestructureerde wijze uit te voeren, is uw investering gegarandeerd.

Mensen bij Pulse ademen Microsoft Dynamics 365, zijn gefocust op het vak en leveren enkel kwaliteit. Onze lat ligt hoog. Over één ding valt niet te twisten: kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit.

Pulse is een garantie voor een succesvolle implementatie binnen planning en budget waarmee u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk kunt verbeteren. Dit alles sluit naadloos aan op onze missie: “Het verhogen van uw winstgevendheid door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365”

dynamics-365Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 for Operations van Pulse is dé ERP-oplossing voor (hybride) bedrijven in de volgende branches:

  • Metaal
  • Rubber en Kunststof
  • Automotive
  • Machine– en Apparatenbouw
  • Bouw
  • Groothandel & distributie

De oplossingen van Pulse voegen branche specifieke standaardfunctionaliteit toe, waardoor maatwerk wordt geminimaliseerd. De ontstane meerwaarde vindt zijn oorsprong in onze rijke ervaring met bedrijven waar ERP het fundament vormt voor succesvol ondernemerschap.

Het merendeel van onze klanten opereert internationaal en Pulse gaat dan ook mee de grens over bij  internationale implementaties van Microsoft Dynamics 365. Internationale implementaties zijn geborgd tot in de lokale details.

Over Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een suite van bedrijfssoftware van Microsoft en omvat diverse oplossingen zoals ERP, CRM, Service, BI en Office. Je kunt starten met enkel datgene wat je nodig hebt, en op elk moment opschalen in capaciteit en toepassingen wanneer de situatie erom vraagt. Alle componenten van het platform zijn los van elkaar af te nemen en ze integreren naadloos met elkaar.

Dynamics 365 for Operations

Dynamics 365 for Operations is de ERP-oplossing binnen de Dynamics-suite. Het voormalige Dynamics AX is opgegaan in deze nieuwe versie.

Dynamics 365 for Operations is een complete ERP-oplossing die standaard voorziet in de volgende processen: Product Data Management, Sales Order Management, Supply Chain Planning, Manufacturing Operations (mix-mode met LEAN), Logistics, Services, Projects, Finance, HRM, CRM, Marketing en Service Management. Dankzij het aanwezige rollencentrum en BI-rapportage is Dynamics 365 met recht een ERP-oplossing waar de informatie proactief naar je toe komt. Heb je in meerdere landen (productie)locaties? Geen probleem, want bedrijfsonderdelen en vestigingen worden snel en eenvoudig toegevoegd in de gewenste taal met de juiste lokale regel- en wetgeving. Binnen één ERP-omgeving. Waarbij ieder bedrijf zijn eigen identiteit en output behoudt.

Cloud en on premise

Microsoft Dynamics 365 for Operations is beschikbaar als cloudoplossing (Saas) en vanaf medio 2017 ook on premise. Zo heb je de keuze waar en op welke manier je toegang hebt tot je data.

Bons & Evers Groep:

“We hebben binnen onze groep productiebedrijven verschillende logistieke grondvormen. Met Microsoft Dynamics kunnen we dit gegeven onderbrengen binnen één ERP-omgeving. Verder was de internationale beschikbaarheid en dito ondersteuning belangrijk in de keuze voor het Microsoft-platform. We zagen met Microsoft Dynamics een nieuwe en verfrissende manier van werken. Het aanbieden van persoonlijke en relevante ERP-informatie gebeurt proactief in plaats van het op zoeken moeten gaan naar informatie.”

Over Microsoft

Een kapitaalkrachtige speler als Microsoft garandeert continuïteit, zodat Microsoft Dynamics 365 een veilige en gedegen keuze is. Met een groot aantal mede-werkers op R&D biedt Microsoft ook zekerheid op het gebied van continue productontwikkeling.