ERP systeem

Microsoft Dynamics AX Pulse Business Solutions

pulsePulse Business Solutions

Pulse is een specialist voor producerende bedrijven met de facto oplossingen. In onze projecten combineren we kwaliteit, diepgaande branchekennis en passie. Samen met ons team, bestaande uit ruim 130 specialisten, werken we dagelijks aan de winstgevendheid én tevredenheid van onze klanten.

Kwaliteit in DNA

Met Pulse kiest u voor een betrouwbare partner die bekend is met uw branche en daarbij oplossingen levert welke bijdragen aan uw winstgevendheid. Vanuit onze praktijkervaring hebben we een uniforme projectaanpak ontwikkeld die zorgt voor een optimaal projectresultaat. Door projecten op deze gestructureerde wijze uit te voeren, is uw investering gegarandeerd.

Mensen bij Pulse ademen Microsoft Dynamics™ AX, zijn gefocust op het vak en leveren enkel kwaliteit. Onze lat ligt hoog. Over één ding valt niet te twisten: kwaliteit heeft altijd de hoogste prioriteit.

Pulse is een garantie voor een succesvolle implementatie binnen planning en budget waarmee u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk kunt verbeteren. Dit alles sluit naadloos aan op onze missie: “Het verhogen van uw winstgevendheid door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics™ AX.”

dynamics-365Microsoft Dynamics AX wprdt Dynamics 365

Microsoft Dynamics™ AX van Pulse is de oplossing voor bedrijven die zoeken naar één systeem dat integrale ondersteuning biedt voor bedrijfsprocessen in de volgende industriële branches:

  • Bouw(toelevering)
  • Machine– en Apparatenbouw
  • Metaal
  • Kunststof
  • Groothandel

De brancheoplossingen van Pulse voegen specifieke standaardfunctionaliteit toe waardoor maatwerk wordt geminimaliseerd. De ontstane meerwaarde vindt zijn oorsprong in onze ervaring met industriële bedrijven waar ERP- en logistieke systemen het fundament vormen voor succesvol ondernemerschap.

Ook voor internationaal opererende bedrijven biedt Pulse uitkomst. Als Nederlands lid van de AxPact Alliance, een internationaal samenwerkingsverband van geselecteerde en gekwalificeerde Microsoft Dynamics™ AX partners, borgen we internationale implementaties tot in de lokale details.

Over Microsoft Dynamics™ AX

Microsoft Dynamics™ AX ondersteunt al uw activiteiten met functionaliteit, variërend van: Productie, Distributie, Supply Chain Management, Projectbeheer, Financieel beheer, Customer Relationship Management tot Human Resource Management en Bedrijfsanalyses c.q. Management rapportages. De oplossing voldoet aan lokale juridische en boekhoudkundige eisen en is te gebruiken in verschillende talen, locaties en valuta.

Daarnaast is Microsoft Dynamics™ AX schaalbaar. Werken met meerdere gebruikers, bedrijven en processen die draaien op één database en één applicatie server. Bovendien is Microsoft Dynamics™ AX een zeer gebruikersvriendelijke oplossing, waarbij de gebruiker in staat wordt gesteld om zelf de user interface naar inzicht in te richten.

Waarom deze oplossing?

Microsoft Dynamics™ AX biedt inzicht en de flexibiliteit om nieuwe strategieën te volgen, zaken in het buitenland te doen en mogelijkheden uit te breiden naarmate bedrijven groeien. Microsoft Dynamics™ AX is met recht een totaaloplossing. Het maakt gebruik van één bedrijfslogica, één codebasis, één database en één toolbox om bedrijven intern en extern te verbinden en om u te helpen nieuwe kansen te benutten.

 

Facebook
Google+
https://erp-selectie.nl/microsoft-dynamics-ax-pulse-business-solutions">
Twitter
LinkedIn