ERP systeem

Microsoft Dynamics NAV Microsoft Nederland

Productiever werken en meer gebruiksgemak

Voor veel organisaties staan productiviteitsverhoging en gebruiksgemak voorop als het gaat om ERP software. Microsoft Dynamics NAV is gericht op het verhogen van uw productiviteit door de processen van uw organisatie te stroomlijnen met branchespecifieke software. De bediening heeft het vertrouwde gebruiksgemak zoals in Microsoft Office, en verhoogt de invidividuele productiviteit door voor iedere rol een unieke werkomgeving te bieden. De software helpt om de samenwerking tussen uw medewerkers te verbeteren door vergaande integratie binnen het ERP systeem en door integratie met Office, SQL Server, Sharepoint en andere Microsoft technologieen.

Microsoft Dynamics NAV is een flexibele oplossing vooral toegepast door middelgrote organisaties tussen 25 en 1.000 medewerkers.  Bedrijven kiezen vaak voor Dynamics NAV vanwege de branche oplossingen die Microsoft partners leveren op basis van Dynamics NAV.  Dankzij de flexibiliteit zijn meer dan honderd verschillende oplossingen beschikbaar waardoor uw bedrijfprocessen in grote mate kunnen worden gestroomlijnd, en u snel van start kunt dankzij innovaties die voor uw branche beschikbaar zijn en verder ontwikkeld worden.

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde ERP-, CRM- en e-Business oplossing.

Microsoft heeft een wereldwijd netwerk van 9500 Certified Business Solutions Partners die zorg dragen voor levering en implementatie van de bedrijfssoftware en de ondersteuning van eindgebruikers. Meer dan 300.000 bedrijven werken met Microsoft Dynamics in meer dan 150 landen. Van houtbewerking tot textiel, van machinebouw tot scheepsbouw.

navMicrosoft Dynamics NAV

Met de ERP-software van Microsoft Dynamics heeft u één totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen: financiën, productie, distributie, servicemanagement. En een oplossing die naadloos samenwerkt met andere producten van Microsoft.

Dankzij de bijzonder modulaire opzet van de oplossing, is Microsoft Dynamics NAV eenvoudig in te richten voor een specifiek bedrijf. Tevens kunt u later eenvoudig de oplossing uitbreiden. Door de eenvoud in gebruik en inrichting is de oplossing snel te implementeren. Dankzij de grote flexibiliteit is het pakket voor diverse branches uitgebreid door gecertificeerde Microsoft Business Solution partners, met specifieke branche functionaliteit.

Zo zijn er specifieke oplossingen beschikbaar voor de houtindustrie, food, fashion, kunststof etc. Daarnaast zijn allerlei algemene componenten ontwikkeld door partners waardoor de standaard mogelijkheden voor u als klant zeer uitgebreid zijn. Een voorbeeld hiervan is een configurator die gebruikt wordt door vele Dynamics NAV klanten. Een aantal partners heeft zich specifiek toegelegd op klantorder gestuurde produktie. Met onder andere ook ondersteuning voor integraal projectmanagement.

De product visie van Microsoft is gebaseerd op integratie. Door het steeds verder integreren van Microsoft technologieen en producten wordt het voor gebruikers steeds eenvoudiger om oplossingen toe te passen en te onderhouden en upgraden.

Gegevens die u ongestructureerd beheerd in Microsoft Office en gestructeerde gegevens in ERP worden steeds meer en beter met elkaar verbonden en geïntegreerd.