ERP systeem

Microsoft Dynamics NAV Logic Vision

Logic Vision

Logic Vision is een Microsoft Gold ERP Partner gespecialiseerd in de levering en invoering van bedrijfsbrede Microsoft Dynamics NAV software. Al sinds 1992 richten wij ons op het ontwikkelen, verkopen en implementeren van brancheoplossingen binnen de maritieme sector, de olie- en gasbranche en bedrijven die zich bezig houden met productie, projecten en service.

Met onze jarenlange ervaring en door de sterke affiniteit met de werkzaamheden binnen de branches, zijn wij in staat oplossingen te realiseren, die bijdragen aan een beter inzicht in de problematiek van uw bedrijfsprocessen. Logic Vision staat bekend om zijn pragmatisch oplossingen die veelal samen met onze klanten worden ontwikkeld. Door de brede klantenkring hebben de medewerkers van Logic Vision veel kennis opgebouwd van oplossingen die de praktijktoets kunnen doorstaan. Alleen zo ontstaan zeer goed aansluitende oplossingen. Een reden dat Logic Vision zich ook een Independent Software Vendor (ISV) van Microsoft mag noemen.

navMicrosoft Dynamics NAV

Een betaalbare bedrijfsbrede oplossing die geïntegreerd en aanpasbaar is voor alle behoeften van middelgrote ondernemingen. Als u investeert in Microsoft Dynamics NAV investeert u in technologie die meegroeit en ontwikkelt met uw bedrijf. Onze brancheoplossingen zijn bewezen succesvolle en volledig geïntegreerde aanvullingen op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV. Ze voorzien in de specifieke behoefte van de betreffende branche waardoor zonder kunstgrepen de processen op een eenvoudige en effectieve manier ondersteund worden.

Shipyardmodule

Wij hoeven u ongetwijfeld niets te vertellen over de eisen die aan modern ondernemerschap worden gesteld. Snelheid van reageren, flexibiliteit, visie en gevoel voor marktontwikkelingen zijn daar een paar kernwoorden van. Ook hoeven wij u niets te vertellen over wat er komt kijken bij het leiden van een succesvolle projectmatig werkend bedrijf. Maar wij denken u iets te kunnen vertellen over een krachtig hulpmiddel dat u hierbij van dienst kan zijn: Microsoft Dynamics NAV in combinatie met de door Logic Vision ontwikkelde Shipyardmodule, een uitgebreide “maritieme” projectadministratie, die wij speciaal voor werven en hun toeleveranciers hebben ontwikkeld!

De kracht van Microsoft Dynamics NAV schuilt in de combinatie van eenvoud, praktisch nut en flexibiliteit. U beschikt over een geïntegreerde financiële-, inkoop en  projectadministratie, zodat u in één opslag uw projecten kunt bijsturen op de belangrijkste financiële cijfers en projectgegevens. Tegelijk wordt u niet overspoeld met overbodige functionaliteit en introduceert u Microsoft Dynamics NAV veel sneller in uw bedrijf dan de complexe bedrijfsbrede softwarepakketten.

De nieuwe rol gebaseerde gebruikers interface draagt hier ook aan bij doordat elke gebruiker een startscherm heeft toegespitst op zijn rol binnen het bedrijf. Het startscherm kent daarnaast een integratie met andere Microsoft Office producten, zoals MS Outlook.

Logic Vision’s Shipyardmodule biedt u de volgende functionaliteit voor de diverse rollen binnen uw bedrijf:

  • Relatiebeheer (CRM) inclusief documentbeheer
  • Schepen- & motorenbeheer
  • Uitgebreide calculatiemogelijkheden
  • Tekeningbeheer
  • Werkvoorbereiding & inkoop
  • Planning & uitvoering
  • Projectadministratie inclusief eer / minderwerk
  • Service, garantie & nazorg
  • Financiële administratie

Al deze functies zijn geïntegreerd in één centrale database, waardoor al uw medewerkers gebruik maken van dezelfde gegevens. Dus geen dubbele handelingen!