ERP systeem

Microsoft Dynamics NAV WSB Solutions

WSB Solutions

WSB Solutions, opgericht in 1987, is een Microsoft Dynamics NAV partner. Naast de levering en implementatie van volledig branchegerichte oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV, is men gespecialiseerd in .NET ontwikkeling en levering van hardware- en infrastructuuroplossingen inclusief gerelateerde dienstverlening, zoals server- en netwerkbeheer, beveiliging en bellen over internet (VoIP/HIP). WSB Solutions is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, en heeft in totaal ongeveer 35 medewerkers.

WSB Solutions richt zich met Microsoft Dynamics NAV op een drietal doelgroepen:
•          Technische groothandel
•          Service en Onderhoud – met een specialisatie in verbrandings- en elektromotoren
•          Agrarische toeleveranciers – met specialisatie in de handel in professionele gewasbeschermingsmiddelen

Door deze branchefocus onderscheiden wij ons op het gebied van branchekennis en branchefunctionaliteit. Voor de genoemde branches worden functionele uitbreidingen in de vorm van volledig geïntegreerde branchemodules ontwikkeld. Organisaties kunnen daarmee een veel hogere automatiseringsgraad realiseren en een betere aansluiting bij hun bedrijfsprocessen bereiken dan met ieder ander systeem, zonder daarbij afhankelijk te zijn van dure, weinig flexibele maatwerkoplossingen.

WSB Solutions staat voor GESP! 

Gedreven – WSB Solutions kenmerkt zich door gedrevenheid om de ambities van de klant waar te maken en niet op te geven voordat de oplossing werkt.

Expertise – Bij WSB Solutions krijgt u uitsluitend te maken met ervaren, goed opgeleide en gecertificeerde professionals. Experts in hun vak dus, en ook nog eens met goede kennis van uw specifieke bedrijfstak.

Solide – WSB Solutions bestaat ruim 20 jaar en heeft de afgelopen jaren (ook in economisch moeilijke tijden) een gezonde groei laten zien en het bedrijf is in staat gebleken lange termijn relaties met haar opdrachtgevers op te bouwen.

Partnership – Door de proactieve houding, pragmatische aanpak en natuurlijk door de branchekennis en –oplossingen is WSB Solutions meer partner dan leverancier voor haar opdrachtgevers.

navMicrosoft Dynamics NAV

Voor het automatiseren van bedrijfsprocessen maken wij gebruik van Microsoft Dynamics NAV, een uniek en schaalbaar ERP systeem dat eenvoudig op iedere organisatie kan worden afgestemd. Met Microsoft Dynamics NAV beschikt u over een complete totaaloplossing voor al uw bedrijfsfuncties: financieel, inkoop, verkoop, voorraad, productie/assemblage, distributie, projecten, service en onderhoud. Dit betekent dat bijvoorbeeld de verkoopafdeling prijsafspraken, offertes en verkooporders vastlegt in het systeem. Logistiek registreert en raadpleegt leveringen, voorraden en ontvangsten. En inkoop gebruikt het systeem voor inkoopoffertes, bestellingen etc. Informatie hoeft eenmalig te worden ingevoerd en is vervolgens voor iedereen beschikbaar.

WSB Branchemodules

Bovenop die brede standaard heeft WSB Solutions speciaal voor (technische) groothandels een unieke brancheoplossing ontwikkeld in samenwerking met bedrijven uit de branche. Deze oplossing is beschikbaar als geïntegreerde module voor Microsoft Dynamics NAV. De brancheoplossing wordt  in samenwerking met de bedrijven in de branche continu verder ontwikkeld. Zo blijven de brancheoplossingen aansluiten bij de laatste trends en uitdagingen. Daarbij kunnen zo de kosten voor de ontwikkeling en onderhoud van branchesoftware gedeeld worden door meerdere bedrijven en kunnen kosten voor de ontwikkeling van maatwerk worden bespaard.