ERP systeem

Netsuite ERP FastForward B.V.

netsuiteNetsuite | ERP FastForeward

Wie overzicht heeft kan twee stappen vooruit denken. Met die gedachte laat ERP FastForward bedrijven groeien. Met het beste échte Cloud-based ERP Softwaresysteem: NetSuite. Eén applicatie die een volledig overzicht geeft en die inzicht verschaft in de hele onderneming. Die ERP, CRM en e-commerce combineert. Technologie van de toekomst die u in staat stelt om meer te doen, in minder tijd, met dezelfde mensen.
ERP FastForward ziet dat Cloud-systemen steeds meer gebruikt zullen gaan worden. Binnen CRM-systemen is het al ingeburgerd, maar ook de productie, handel en financiële wereld zal snel volgen. Jonge startende ondernemers en de nieuwe generatie CFO’s gaan mee met de tijd. De Cloud is ook binnen Enterprise Resource Planning aan het doorbreken.

Bedrijven zijn niet meer uniform in hun werkzaamheden, maar bestieren steeds meer disciplines. Productiebedrijven die ook software ontwikkelen, bijvoorbeeld. Voor handelsondernemingen wordt after-sales en service steeds belangrijker. Consultancybedrijven verkopen hun diensten in abonnementsvorm.

Dat vraagt om een breed ERP pakket, een systeem dat alles-in-één biedt, zodat een optimaal overzicht kan worden gehouden. Het vraagt ook om slimme mensen die snel bedrijfsprocessen doorzien en pragmatisch oplossingen aandragen. ERP FastForward is wat dat betreft klaar voor de toekomst.

erp-fastforewardERP FastForward. Voor vooroplopers.

Netsuite – Écht Cloud

Vanaf het begin in 1998 is NetSuite een écht cloud systeem geweest. Gebouwd op internet. En dat heeft een aantal belangrijke voordelen.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Wat wordt bedoelt met écht cloud? Een traditioneel systeem dat op een hosting-server wordt geplaatst wordt ook vaak verkocht als cloud. Maar dat is dus niet echt cloud. Een echt cloud systeem werkt op internet. Het is via een browser toegankelijk, er is geen specifieke lokaal geïnstalleerde software nodig zoals Citrix of VPN. Het systeem, de servers, de beveiliging en back-ups worden door NetSuite beheerd. Ook de applicatie wordt beheerd door NetSuite.

Het is een hardnekkig misverstand dat in cloud applicaties geen maatwerk mogelijk is. Waarom is dit van belang?

  • NetSuite wordt twee keer per jaar geüpgrade. Elke klant wordt dan automatisch overgezet naar de nieuwste versie. Daarmee heeft u nooit meer een verouderd ERP systeem.
  • Eventueel maatwerk op de applicatie blijft gewoon werken na een upgrade. U heeft geen zorgen voor uptime, servers, databases, active directories etc. Alleen internet en een browser is nodig om in te loggen.
  • Werkt u op Mac? Geen probleem. NetSuite werkt op alle platformen, en zelfs uw tablet of telefoon.
  • Doordat NetSuite in abonnementsvorm wordt aangeboden, is de initiële investering veel lager dan bij traditionele systemen. Omdat NetSuite zichzelf blijft upgraden en het onderhoud uit handen is genomen, is ook de TCO (total cost of ownership) over meerdere jaren vaak lager dan bij traditionele systemen.

Nieuwe locaties zijn binnen enkele uren online, omdat instellingen kunnen worden gedeeld tussen onderne-mingen en nieuwe medewerkers alleen internet nodig hebben om in te loggen.