ERP systeem

Odoo Onestein bv

odooOdoo | Onestein bv

Bij Onestein maken we ERP makkelijk door middel van Odoo. Houd uw focus op uw core business, blijf doen waar u goed in bent. Wij zorgen dat uw bedrijfsprocessen optimaal verlopen. Dat doen we met een hoogopgeleid en ervaren team van business consultants, software developers en projectmanagers. Samen beschikken we over de ideale mix van kennis en kunde om veranderingsprocessen te be-geleiden en geïntegreerde bedrijfsvoeringen te realiseren.

Een passende oplossing voor ieder vraagstuk

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Onze business consultants brengen de mogelijkheden in kaart en helpen u om de juiste keuzes te maken. Waar staat uw onderneming nu, waar wilt u heen? Hoe verlopen de bedrijfsprocessen, hoe kan het beter? Op zulke fundamentele vragen krijgt u heldere antwoorden.
Software is geen doel, maar een middel. Het draait om het afstemmen van uw bedrijfsprocessen met uw IT, om zo uw dagelijkse werkzaamheden optimaal te ondersteunen.

Alles begint met inzicht in bedrijfsprocessen. Op basis daarvan komen we tot de meest effectieve oplossing. Denk aan het inrichten van een standaard pakket, het uitbreiden van een bestaand systeem, het realiseren van een maatwerk oplossing, het benutten van data voor business intelligence of de inzet van een business app.

De missie van Onestein

Onestein is een implementatiepartner voor zakelijke software. Vanuit een gedegen kennis van IT en business processen en een oprechte interesse in onze klanten leveren wij software waarmee ondernemers in staat zijn om hun eigen potentie maximaal te benutten.

De visie van Onestein

Onestein wil één van de grootste spelers op de Nederlandse zakelijke software implementatiemarkt zijn. Dit gaan wij bereiken door het opleveren van zakelijke software met maximale toegevoegde waarde voor al onze klanten in totale vrijheid (Open Source)

Odoo

Bij Onestein bieden we business software oplossingen op basis van Odoo ERP Software. We hebben de mogelijkheden van verschillende systemen naast elkaar gelegd, zowel licentie- als opensource software. Op het vlak van flexibiliteit en efficiëntie ligt Odoo ver voorop. En we verwachten dat dat voorlopig zo blijft.

Grote en actieve gemeenschap

Odoo is het meest gebruikte en snelst ontwikkelende systeem voor ERP business software. Achter Odoo staat een sterke gemeenschap van ontwikkelaars en investeerders die – net als wij – al jarenlang enthousiast zijn over de principes achter open source. Met de ontwikkeling van Odoo zit het de komende jaren goed.

Dit zijn de feiten:

  • 2.000.000 gebruikers wereldwijd
  • 1500 developers wereldwijd
  • 620 partners wereldwijd
  • 2 Gold Partners in NL

Alles is mogelijk (echt alles)

Odoo is opensource software, en dat betekent dat de broncode is vrijgegeven. Vergelijk het met een gerecht waarvan u het recept krijgt. U hoeft zich niet neer te leggen bij het standaard aanbod. Onestein beschikt over een team van programmeurs. Voor ons kent Odoo ERP Software geen grenzen. We kunnen uw software inrichten zoals het voor u het beste uitkomt. En innovatieve oplossingen realiseren, zodat u een voorsprong kunt nemen op de concurrentie. Alles wat u wilt automatiseren, kunnen we automatiseren zoals u het wilt.

Het is veilig en stabiel

Odoo is een veelgebruikt ERP Software systeem, met miljoenen gebruikers en meer dan duizend developers. Dat zorgt voor een continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. Op deze schaal zorgt open source voor grote voordelen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Niet voor niets stimuleert de rijksoverheid het gebruik van open source.

We kunnen erg veel bereiken

Met Odoo ERP Software bieden we maatwerk tegen een zeer aantrekkelijke TCO (Total Cost of Ownership). De ontwikkelingskosten vallen gunstig uit dankzij de vele goede modules vanuit de gemeenschap en onze eigen gestandaardiseerde oplossingen (Odoo Blocks). Daarbij komt nog dat u niet vastzit aan periodieke kosten. Na de ontwikkeling bent u de eigenaar van uw systeem. U hoeft geen licentie te betalen voor het gebruik ervan.