ERP systeem

Plan-de-CAMpagne Bemet International B.V.

bemetBemet

Bemet is een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die gedreven zijn om samen klanten te helpen om hun doelen te halen. Bemet helpt maakbedrijven hun concurrentiepositie te verbeteren middels succesvolle automatisering, met onder andere het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne. Bemet is dé toonaangevende leverancier van praktijkgerichte branchesoftware en geeft deskundig advies aan maakbedrijven. We communiceren helder en denken oplossingsgericht.

Al sinds 1990 ondersteunen wij een breed scala aan klantordergestuurde bedrijven in binnen- en buitenland met gebruiksvriendelijke, kostenbesparende en productieverhogende branchesoftware, zoals ERP en CAD/CAM oplossingen. Tevens verzorgen we cursussen en gebruikersdagen en beschikken we over een slagvaardige helpdesk. We doen dit vanuit onze eigen technische achtergrond en kennis, zodat u altijd te maken heeft met mensen van de praktijk – van úw praktijk.

plan-de-campagnePlan-de-CAMpagne

Plan-de-CAMpagne is het complete, praktijkgerichte en eenvoudig te leren productiebesturingssysteem (ERP) voor klantordergestuurde MKB bedrijven.

Voordelen van Plan-de-CAMpagne:

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

  • Efficiënter werken
  • Sneller calculeren
  • Duidelijke planning
  • Sterk verbeterde logistiek
  • Met 1 druk op de knop inzicht in uw bedrijfsproces

Plan-de-CAMpagne is door alle afdelingen binnen een maakbedrijf in te zetten om het proces te beheersen. Hieronder kunt u lezen welke functionaliteiten van Plan-de-CAMpagne speciaal van toepassing zijn voor de afdelingen directie, werkvoorbereiding, inkoop en planning.

ERP voor de directie – Uw winst ligt voor het oprapen

Om de concurrentie het hoofd te kunnen blijven bieden, is efficiënt werken in uw bedrijfsvoering van levensbelang. Door in één systeem alle informatie te integreren over offertes, orders, voorraad, planning, inkoop, capaciteit, productie en facturering kunt u uw totale bedrijfsproces verbeteren. Zo kunt u tot zelfs 50% efficiencywinst boeken.

ERP voor de werkvoorbereiding – In 6 seconden van werkvoorbereiding naar productie

De aanvraag is binnen – en nu? Pakt u de papieren erbij, gaat u hierop rekenen en gaat u daarna de voorraden onderdelen stuk voor stuk controleren? Moet u na opdracht handmatig bestellijsten invullen en de levertijd berekenen? Dat kan anders! Met Plan-de-CAMpagne zet u het hele productieproces in een paar seconden in gang, zoals calculaties maken, routings opzetten, bestellingen voorbereiden en plaatsen en voorraden automatisch checken. Zo krijgt u een gedetailleerd overzicht van de productieplanning. Snel, overzichtelijk en vooral eenvoudig.

ERP voor de inkoop – Scherp inkopen door inzicht in orders

De order is binnen en ingevoerd in Plan-de-CAMpagne. Vervolgens wordt onmiddellijk de materiaalbehoefte berekend, zowel in tijd als in hoeveelheid. Reserveringen vinden plaats en indien nodig worden besteladviezen aangemaakt. Iedereen verwacht immers dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn en dat er geen onnodig grote voorraden zijn.

ERP voor de planning – Hebt u capaciteit om efficiënt te plannen?

Levertijden afspreken en deze halen – essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. De planner vervult in dit proces een cruciale rol. De planner moet kunnen zien of er voldoende capaciteit is en of er genoeg materiaal op voorraad is. En minstens zo belangrijk: hoe kan er zo efficiënt mogelijk geproduceerd worden. Zodat u uw concurrentiepositie verstevigt en al uw afspraken nakomt.