ERP systeem

QAD Enterprise Applications QAD Nederland B.V.

QAD

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

QAD is opgericht in 1979 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Barbara (US) en kantoren in 26 verschillende landen. Met 1400 werknemers heeft men in het fiscale jaar 2009 een omzet behaald van 263 miljoen dollar.

QAD heeft sinds 1991 in Nederland een sterke positie verworven met meer dan 200 locaties die vertrouwen op de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. Op het kantoor in Schiphol-Rijk werken momenteel 70 gedreven mensen die te allen tijde klaar staan voor de klant.

QAD heeft door de jaren heen een oplossing ontwikkeld die specifiek gericht is op het gebruik binnen bedrijven met een productieproces. Deze oplossing, QAD Enterprise Applications, is een volledig geïntegreerde reeks van softwareoplossingen die zijn ontworpen om in de behoeften te voorzien van de nieuwe generatie softwaregebruikers bij bedrijven over de hele wereld.

QAD Enterprise Applications

QAD Enterprise Applications (QAD EA) biedt specifieke functionaliteit die inzicht geeft in de grote verscheidenheid van productie, logistieke en financiële processen. Het biedt voor zowel de organisaties met een enkele vestiging als de organisaties met een wereldwijde spreiding de juiste middelen om alle aspecten binnen de organisatie te kunnen controleren.

QAD Enterprise Applications draait momenteel op meer dan 6000 locaties in 90 landen en in 27 verschillende talen en onderscheidt zich op de volgende onderdelen:

 • Gebruikersgemak – Toepassingen van EA zijn niet alleen makkelijk in het gebruik, maar ook snel en intuïtief voor gebruikers om te leren. De flexibele werkschema’s en het automatiseren van processen helpt de gebruiker sneller en efficiëntere te werken.
 • Standaardisatie van Processen – EA is volledig ingericht volgens processchema’s, van waaruit de benodigde functionaliteit te benaderen is. Standaard wordt een reeks processchema’s aangeboden van de beste processen uit de praktijk die kunnen worden gewijzigd en aangepast om te voorzien in de behoefte van de processen van iedere individuele organisatie.
 • Regelgeving – EA biedt de mogelijkheid om te voldoen aan organisatorische en wettelijke vereisten voor een specifiek land en de industrie.
 • Snelle Implementatie – Men heeft een eigen methodologie ontwikkeld voor een bewezen snelle en efficiënte manier van implementeren en upgraden.
 • Product ontwikkeling – Er wordt veel tijd besteed in het door ontwikkelen van EA om aan de veranderende en verstrekkende eisen van productiebedrijven te kunnen blijven voldoen.

Functionaliteit

De functionaliteit van Enterprise Applications is specifiek ontworpen om te kunnen voldoen aan de wensen en eisen van bedrijven met een productieproces. Deze functionaliteit is onder te verdelen in de volgende modulegroepen:

 • Enterprise Financials
 • Customer Management
 • Manufacturing
 • Supply Chain Management
 • Service & Support
 • Enterprise Asset Management
 • Analytics