ERP systeem

SAP Business All-in-One SAP Nederland B.V.

sapSAP Nederland BV

SAP hanteert de visie dat bedrijven informatie technologie gebruiken om hun strategie flexibel te ondersteunen in plaats van dat IT dat in de weg staat. Bedrijven moeten klanteisen real-time kunnen detecteren en er direct op kunnen inspelen en processen over de organisatiegrenzen heen kunnen laten aflopen. Daarnaast snel op veranderende marktomstandigheden  inspelen en daarvoor evt. nieuwe business modellen snel kunnen introduceren. Dit betekent dat IT flexibel, schaalbaar en integreerbaar moet zijn zodat bedrijven  zich volledig kunnen focussen op waar zij goed in zijn: hun business.

De systemen van SAP

SAP heeft software voor bedrijven vanaf één medewerker.  Betaalbare oplossingen die in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden en die bedrijven op korte termijn resultaat bieden. Oplossingen die met elkaar kunnen worden verbonden zodat onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk is.

sap-business-oneSAP Business One

SAP Business One is geschikt voor bedrijven vanaf 1 medewerker. U automatiseert hiermee in één keer al uw bedrijfsprocessen en uw administratie. De software geeft u snel meer grip op uw onderneming: uw financiële administratie, inkoop, voorraadbeheer, verkoop, relatiebeheer, service management en rapportage.
De installatie van Business One duurt maximaal vijftien dagen waarbij de migratie van uw oude software naar Business One moeiteloos en snel verloopt.
SAP biedt Business One aan via een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde business partners.

sap-business-bydesignSAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand bedrijfsoplossing voor middelgrote bedrijven.

Business ByDesign bevat volledige ERP functionaliteit en voldoet zo aan de behoeften van uw hele organisatie. De oplossing is aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. Business ByDesign heeft een user-interface die maximale productiviteit van de eindgebruiker als principe heeft. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van een individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties. On-demand betekent dat u niet meer investeert in IT hardware en IT-beheer. Voorspelbare kosten, de prijs is immers vast per gebruiker per maand.

sap-business-all-in-oneSAP Business All-in-One

SAP Business All-in-One is een branchespecifieke softwareoplossing voor bedrijven vanaf 50 medewerkers.  Deze oplossing  is al voor minimaal tachtig procent naar branchespecifieke eigenschappen voorgedefinieerd. De overige twintig procent wordt in nader overleg met de klant naar zijn wensen ingevuld. Een voorgeconfigureerd systeem kent zo de voordelen van snelle implementatie en specifieke branche-toepassingen. Business All-in-One is afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming.
SAP biedt Business All-in-One aan via een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde business partners. Zij kennen uw markt en zij kennen uw branche. Dit bevordert een snelle implementatie van de software. Bovendien profiteert u van een hoog serviceniveau.

SAP ERP

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

SAP ERP combineert ’s werelds meest complete, schaalbare en effectieve software voor Enterprise Resource Planning (ERP) met een flexibel platform op basis van open technologie. Zodat u uw productiviteit kunt opvoeren, uw zakelijke inzicht kunt verbeteren en het aanpassingsvermogen krijgt dat u nodig hebt om bedrijfsstrategieën te versnellen. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat SAP ERP de beste keuze is om de hedendaagse activiteiten strak in de hand te krijgen en te houden – en dat terwijl u kunt reageren op veranderingen in de markt en in de technologie die van invloed zijn op uw resultaten en groei.
SAP ERP levert end-to-end functionaliteit voor ondernemingsanalyse, financiën, human capital management, verkoop, inkoop en logistiek, productie, onderhoud, real estate, kwaliteitsmanagement en omgevings-, gezondheids- en veiligheidsbeheer. Plus ondersteuning bij alle mogelijke issues op het gebied van systeembeheer, zoals gebruikersbeheer, configuratiebeheer, gecentraliseerd gegevensbeheer en het beheer van Web-services. En dat allemaal op basis van het technologieplatform: NetWeaver.

SAP ERP maakt onderdeel uit van de Business Suite familie die naast ERP nog CRM, Product Lifecycle Management, Supplier Relationship Management en Supply Chain Management oplossingen kent.
Deze oplossingen zijn in principe ook los van elkaar inzetbaar.
Uniek zijn de 29 branchespecifieke oplossingen die SAP op basis van de Business Suite oplossingen heeft ontwikkeld. Hierin is de jarenlange ervaring die SAP heeft opgedaan binnen de bedrijfsprocessen van elke branche vastgelegd.

SAP NetWeaver

SAP NetWeaver is een alomvattend integratie- en applicatieplatform dat is ontwikkeld om te werken op basis van bestaande systemen en software. Integratie wordt aanzienlijk eenvoudiger wat leidt tot een aanzienlijke verlaging van de kosten van de gehele IT-infrastructuur.

NetWeaver is het fundament voor de Business Suite-oplossingen waaronder dus ook ERP.

NetWeaver betekent ook het realiseren van een Enterprise Services Architecture waarin ondernemingsapplicaties worden gecombineerd met webservices en open technologieën voor een zeer flexibele bedrijfsvoering.

Hier vindt u meer informatie over PLM van SAP.