ERP systeem

SAP Business ByDesign SAP

Pinetree Solutions en CloudFIRM

Pinetree Solutions en CloudFIRM zijn volledig gericht op de cloud oplossingen van SAP en zijn gecertificeerd als SAP Cloud Partner en SAP Cloud Solution Partner. Dat betekent dat beide organisaties u volledig kunnen begeleiden bij de keuze voor SAP Business ByDesign en als implementatiepartner kunnen ondersteunen bij het in gebruik nemen van deze oplossing binnen uw organisaties. Als Solution Partner zijn zij door SAP geautoriseerd om klantspecifieke aanpassingen en uit-breidingen voor u te realiseren.

pinetreePinetree Solutions B.V.

Pinetree Solutions is een gespecialiseerd adviesbureau gericht op de Cloud oplossingen van SAP. Wij werken op het grensvlak tussen procesverbetering en ICT-optimalisatie, met op Cloud gebaseerde oplossingen als hulpmiddel en niet als doel.

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

We zijn van mening dat Cloud oplossingen mee moeten kunnen groeien met uw organisatie, uw bedrijfsprocessen moeten complementeren en volledig geïntegreerd moeten zijn met uw bestaande SAP of non-SAP omgeving.

Pinetree is SAP Gold Partner, SAP Cloud Partner en SAP Cloud Solutions Partner. De gecertificeerde adviseurs van Pinetree zijn ervaren met het implementeren van SAP Business ByDesign en tevens bevoegd om klantspecifieke aanpassingen binnen het system of gekoppeld aan het system te realiseren. Nadat gezamenlijk de scope van het project is bepaald, wordt het project op basis van een vaste prijs onder leiding van een ervaren projectleider doorlopen en wordt binnen enkele maanden SAP Business ByDesign succesvol gelanceerd.

CloudFIRM

Met CloudFIRM kiest u een partner die uw sector kent en tientallen jaren ervaring heeft met ERP implementatie. Onze samenwerking begint met een gedegen advies. Uw bedrijfsprocessen worden zorgvuldig geanalyseerd. U ontvangt een betrouwbare prognose van het rendement en een nauwkeurige begroting van de investering en doorlooptijd. Met dit advies in handen beslist u of u verder wilt gaan.

Uw softwarepakketten vervangen door één geïntegreerde SAP ERP software oplossing uit de cloud biedt u grote voordelen. Zo hoeft uw bedrijf geen software en servers aan te schaffen of voor beheer zorg te dragen. Wilt u meer of minder medewerkers aansluiten op de software? U betaalt uitsluitend wat u gebruikt! Uw data is altijd up-to-date en veilig beschermd tegen cybercrime.  En daarbij realiseert u een aanzienlijke besparing op de kosten.

Altijd en overal vandaan kunnen uw medewerkers met uw ERP software werken. Met de mobile apps voor de verschillende smartphones en tablets stroomlijnt u ook alle werkzaamheden die buiten het bedrijf plaatsvinden.

sap-business-bydesignSAP Business ByDesign

SAP heeft software voor bedrijven vanaf één medewerker.  Betaalbare oplossingen die in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden en die bedrijven op korte termijn resultaat bieden. Oplossingen die met elkaar kunnen worden verbonden zodat onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk is.

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand bedrijfsoplossing voor middelgrote bedrijven en dochterondernemingen van grote organisaties.

SAP Business ByDesign bevat volledige ERP en CRM functionaliteit en voldoet zo aan de behoeften van uw hele organisatie. De oplossing is aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign heeft een user-interface die maximale productiviteit van de eindgebruiker als principe heeft. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van een individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties. On-demand betekent dat u niet meer investeert in IT hardware en IT-beheer. Voorspelbare kosten, de prijs is immers vast per gebruiker per maand.

Voordelen SAP Business ByDesign

Met SAP Business ByDesign kunt u uw volledige organisatie met één enkele cloud-based oplossing ondersteunen. Als compleet nieuwe oplossing ontwikkeld voor middelgrote organisaties en dochterondernemingen van grote organisaties. Een oplossing die voldoet aan de verwachtingen en aansluit bij de behoefte van de gebruikers en het management van de organisatie.

Belangrijke voordelen van SAP Business ByDesign zijn:

·         Verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door de uitgekiende end-to-end processen.

·         Verkrijg actuele inzichten middels de geïntegreerde analyse en rapportage functionaliteit.

·         Altijd en overal beschikken over de functionaliteiten en de inzichten middels de standaard beschikbare mobiele applicaties.

·         Betrouwbare en uitstekend beveiligde data centers van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign oplossing wordt aangeboden.

Kenmerken SAP Business ByDesign

Deze Cloud oplossing van SAP kenmerkt zich door zeer rijke functionaliteit voor de sectoren: Zakelijke Dienstverlening, Groothandel en Distributie en Productiebedrijven.

SAP Business ByDesign is uniek doordat het alle procesgebieden in één enkele business management oplossing en volledig geïntegreerd afdekt. Functionaliteiten op het gebied van financial management, human resources management, sales, procurement, customer service management, project management, manufacturing, supply chain management, warehouse management, customer relationship management en supplier relationship management Aangevuld met standaard beschikbare mobility oplossingen en embedded analytics (ook mobiel!), maakt dit SAP Business ByDesign tot een volledige applicatie.

ByDesign voor grote organisaties

SAP Business ByDesign voor dochterondernemingen ondersteunt het 2-tier model. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

U hebt een groot bedrijf met eigen processen en u gebruikt als ERP omgeving bijvoorbeeld SAP Business Suite of SAP Business All-in-One? U hebt bovendien meerdere dochterondernemingen – elk met eigen behoeften, een eigen structuur en eigen processen? Met het 2-tier (tweelaags) SAP ERP model benut u de sterke punten van uw organisatiestructuur: de kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en de snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. Zowel bij de moederorganisatie als de dochteronderneming voorziet SAP Business ByDesign in die behoefte die gevraagd wordt.

SaaS, hosted by SAP

SAP Business ByDesign wordt vanuit de data centers van SAP als een service aangeboden. U heeft dus géén additionele investeringen voor aanschaf en beheer een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging, back-up etc. In verband met privicay regels, garandeert SAP dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft. U heeft dus totaal geen zorgen meer of uw data veilig en betrouwbaar opgeslagen is.

Een software oplossing die als service (SaaS) wordt aangeboden, kenmerkt zich vaak door starheid als het gaat om aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid voor uw organisatie. SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de software aan uw wensen aan te passen, maar kan daarnaast ook verder aan uw eisen en wensen aangepast worden. Allereerst hebben we hiervoor de SAP Store waar wereldwijd door partners en klanten reeds gerealiseerde deeloplossingen aangeboden worden. Daarnaast biedt SAP met de Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

Facebook
Google+
https://erp-selectie.nl/sap-business-bydesign-sap-nederland-bv">
Twitter
LinkedIn