ERP systeem

SAP S/4HANA CTAC

CTAC

CTAC is beursgenoteerd en richt haar bedrijfsactiviteiten op de verkoop, implementatie en ondersteuning van SAP software en daaraan gerelateerde oplossingen. Als leverancier van SAP software onderhoudt Ctac een intensieve relatie met SAP Nederland. Door deze samenwerking is Ctac SAP Platinum Partner.

Ctac biedt oplossingen voor de volgende segmenten:

  • Groothandelsbedrijven;
  • Productiebedrijven in de Metaal-, High-Tech, Machinebouw en voedingsmiddelensector;
  • Retailbedrijven;

Voor het MKB hanteert CTAC een specifiek afgestemd one-stop-shop concept. Dit concept stelt u in staat om alle bij een automatiseringsproject betrokken aspecten bij één organisatie onder te brengen. U kunt hierbij denken aan:

  • Implementatie van SAP;
  • Aanschaf van SAP producten;
  • Business Intelligence oplossingen;
  • Warehouse Management systemen;
  • Cloud oplossingen
  • Het beheer van uw SAP omgeving: van remote ondersteuning t/m hosting;
  • De dagelijkse ondersteuning via onze eigen helpdesk te ’s-Hertogenbosch.

SAP Business All-in-One Fit4Wholesale; voor de groothandel en distributie

Om aan de branche specifieke eisen te voldoen, heeft Ctac SAP Business All-in-One voor de groothandel en distributie verder ontwikkeld.

De template is geschikt om de verschillende processen te ondersteunen. SAP Business All-in-One Fit4Wholesale levert een uitstekende basis voor integratie van alle processen binnen het bedrijf. De bedrijfsprocessen binnen het bedrijf zijn volledig aan elkaar gekoppeld en geïntegreerd.

Dit geeft gebruikers van het systeem onmiddellijk toegang tot essentiële informatie over de bedrijfsvoering – van de status van een inkooporder, over voorraadstanden, logistiek tot de financiële verwerking in het systeem. De template biedt ruimte voor de verschillende scenario’s die voorkomen in groothandel en distributie.

SAP Business All-in-One Fit4Manufacturing

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Om aan de specifieke eisen van de industrie te voldoen, heeft Ctac de brancheoplossing SAP Business All-in-One Fit4Manufacturing ontwikkeld. De template is geschikt om de verschillende processen in deze industrie te ondersteunen; van de traditionele machine- en installatiebouw, de leverancier van componenten, chemische processen tot bedrijven in de voedingsmiddelen sector. SAP Business All-in-One Fit4Manufacturing levert een uitstekende basis voor een integratie van alle processen binnen het bedrijf. De bedrijfsprocessen binnen het bedrijf zijn volledig aan elkaar gekoppeld en geïntegreerd. Hiermee hebben de gebruikers van het systeem onmiddellijk toegang tot essentiële informatie over de bedrijfsvoering – van de status van een inkooporder, over voorraadstanden, logistiek tot de financiële verwerking in het systeem. Binnen deze template voor de discrete- en grondstoffen industrie is ruimte voor de verschillende scenario’s die voorkomen in deze branche.

De Ctac SAP Business All-in-One Fit4Manufacturing is opgebouwd uit een aantal verschillende onderdelen. SAP heeft, speciaal voor de middenmarkt, zogenaamde industrie-oplossingen. De basis is het product SAP, dat is ingericht tot een kant en klare template, afgestemd op specifieke branche-eisen. Deze oplossing bouwt voort op SAP Best Practices – voorgeprogrammeerde basisblokken – die al zo’n 60 à 70% van de benodigde functionaliteit dekken. Industrieoplossingen zijn nog verder geverticaliseerd en halen, in combinatie met Best Practices, een functionaliteitdekking van 80 à 90%. Ter aanvulling op standaard SAP functionaliteit biedt Ctac zelf diverse cockpits om meer functionaliteit te bieden dan SAP dit doet.