ERP systeem

SAP S/4HANA delaware

delaware

delaware is een snelgroeiende, internationale organisatie die geavanceerde oplossingen en services levert aan organisaties die ernaar streven om op een duurzame manier de concurrentie een stap voor te blijven. Wij hebben een expertise in discrete manufacturing en food.

Wij helpen onze klanten met hun zakelijke transformatie, waarbij we de technologie van onze partners, SAP, Microsoft en OpenText toepassen. We ondersteunen onze klanten om wendbaar te blijven en continuïteit te waarborgen.

De toekomstige leiders zijn al onder ons. Zij zijn de drijvende kracht achter het succes van onze klanten en helpen hen zich te onderscheiden van de rest en zich voor te bereiden op morgen. Daarom passen wij altijd ons duurzame businessmodel toe dat zich richt op lange termijn succes.

Discrete Manufacturing

Bij delaware bieden we organisaties in de machinebouw, manufacturing, high-tech en automotive krachtige IT-oplossingen voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Zo helpen wij onze klanten om kordaat op veranderingen in de markt te reageren en de concurrentie voor te blijven.

Er speelt een hoop in de maakindustrie. Producten worden steeds complexer, klanteneisen nemen toe. Uw klanten willen producten sneller, betrouwbaarder en specifiek op hun wensen geleverd krijgen. Wetgeving wordt steeds strenger en de bewustwording voor milieu belangrijker. Tegelijkertijd heeft u te maken met nieuwe concurrentie, die soms uit onverwac

hte hoek komt. Service concepten worden belangrijker en bieden de mogelijkheid tot andere verdienmodellen. De vraag is hoe u deze toegenomen dagelijkse complexieit kunt managen. Wij ondersteunen onze klanten in deze digitale reis.

Integratie ERP en PLM

Gratis ERP-Informatiepakket

ERP informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

Integratie tussen ERP en product lifecycle management (PLM) is daarbij vaak een bottleneck. Het leunt op het idee dat data gesynchroniseerd en gerepliceerd moet worden tussen verschillende systemen. IT, engineering en operatie hebben daarin hun eigen systemen. Repliceren van data is echter duur, moeilijk te onderhouden, traag en vereist veel datamanipulatie tussen systemen. Dit conflicteert met de wens om de dagelijkse complexiteit vanuit alle gezichtspunten te kunnen managen. Wie beheert uiteindelijk de masterdata? Wij leveren de kennis en de software voor de gecombineerde aanpak van het ERP en PLM-proces.

Koppeling van engineering en productie naar service

Door het integreren van engineering en productie krijgt men een foutloze en vlekkeloze overgang van data van de engineering bill of materials (BOM) naar de manufacturing BOM en de service BOM. Dit garandeert een snellere start van de productie en een kortere time-to-volume en time-to-profit.

Na levering van uw product willen uw serviceorganisatie en uw klanten de beschikking krijgen over dezelfde data. Dit realiseren we bijvoorbeeld middels webportals, augmented reality (AR) en elektronische werkinstructies ook buiten uw eigen organisatie en bij uw klant!

Food Industry

Voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met verschillende branche specifieke eisen. Deze vereisen dat uw bedrijfssoftware hierop ingericht dient te zijn. U doet er dus goed aan samen te werken met een implementatiepartner met ruime ervaring in de branche, zoals delaware.

Naast functionele food-specifieke bedrijfsprocessen opereert een voedingsmiddelenbedrijf veelal binnen een zeer competitieve markt waarbij het snel kunnen herkennen van nieuwe ontwikkelingen, trends en veranderende wet- en regelgeving van het grootste belang is om agile te zijn en snel te kunnen adopteren. Een must om te blijven winnen  in een markt met hoge eisen.

Kwaliteit en traceerbaarheid

Binnen de FAST-Food template van delaware zijn de functionele processen op het gebied van kwaliteit en traceerbaarheid reeds voor-ingericht voor onder meer de volgende processen.

  • Snellere traceability
  • Breed te moduleren mogelijkheden binnen de ingrediënten declaraties
  • Kwaliteitscontrole
  • Geavanceerde grafische productieplanning
  • Forecasting en MRP
  • GS1-DAS integratie
  • EDI

Food-specifiek

Andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk bij een Food bedrijf komen we ook tegen zoals een uiterst dynamische productieplanning waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende productiekenmerken. Ook een goede forecasting en de vertaling naar een hoofdproductieplan is een requirement waar we de food bedrijven mee kunnen helpen.

ERP

Voor de MKB+ bedrijven legt een ERP traject een fors beslag op de organisatie. Als MKB’er ondervindt u enorm veel voordeel van de gecertificeerde templateaanpak van delaware. Hiermee heeft u een voorsprong en wordt de project-doorlooptijd zeer overzichtelijk. De templates van delaware zijn gebaseerd op de rijke standaardfunctionaliteit van de SAP software. Dit is goed voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Klaar voor de toekomst

Kortom, delawares FAST-templates gebaseerd op SAP S/4HANA technologie zijn het antwoord van vandaag en morgen voor de Food en Discrete Manufacturing Industry. Van groot tot klein en van handel tot complexe productie. Wij ondersteunen onze klanten in de digitale reis naar de “connected enterprise”.