ERP Informatiepakket

Wij hebben voor u een gratis ERP Informatiepakket samengesteld met de beste whitepapers inclusief checklists met meer dan 75 pagina’s en slides.

Het ERP Informatiepakket bevat o.a.:

 • De whitepaper “ERP: Succesvol selecteren”
  • met een compleet plan van aanpak en checklists
 • De whitepaper “ERP: Succesvol implementeren”
  • met een compleet plan van aanpak en checklist
 • De whitepaper “Wat is ERP”
  • Een overzichtelijk stappenplannen voor de selectie, implementatie en optimalisatie
  • De laatste trends op ERP gebied
  • De kosten van een ERP-systeem

Of het nu gaat om een kleine, grote of groeiende onderneming, we kunnen de beste hulp bieden. Je hoeft je niet te verdiepen in complexe ERP-websites of zelf veel tijd te besteden aan onderzoek; wij doen dit voor jou! 

Gratis ERP informatiepakket

Meer informatie over ERP Systemen en het selecteren van een nieuw ERP systeem vindt u in het gratis ERP-informatiepakket inclusief de laatste trends, de kosten van ERP, diverse whitepapers en checklijsten voor uw ERP project.

Gratis ERP Informatiepakket aanvragen

ERP systemen

Er zijn veel ERP Systemen waardoor het lastig is een keuze te maken bij de selectie van een nieuw systeem. Hierbij een overzicht van de ERP Systemen, de branchefocus en de leveranciers.

Bekijk de ERP systemen

ERP Vergelijken

Kies het beste ERP Systeem voor jouw onderneming. Met de filters kun je eenvoudig je eisen voor het systeem toepassen en vergelijk je de leveranciers.

ERP vergelijken

ERP per branche

Elke branche stelt specifieke eisen aan ERP Software. Naast de functionaliteit van het ERP systeem speelt ook de branchekennis van de ERP Leverancier een grote rol bij de ERP implementatie. Op ERP-Selectie leest u wat voor uw branche belangrijk is.

ERP per branche

ERP Selectie shortlist

De ERP markt is groot. Er zijn veel verschillende ERP systemen die door een groot aantal leveranciers worden geleverd. Elk pakket of leverancier weer met zijn eigen kracht. Logisch dus dat veel ondernemingen verdwalen in de keuze, helemaal als de kennis van ERP systemen intern niet aanwezig is. Het implementeren van een ERP pakket kan veel tijd en geld kosten, maar als het meteen goed gaat hoeft dit niet zo te zijn.

Geen wonder dus dat veel bedrijven ondersteuning aanvragen bij het selecteren van de juiste ERP partner. Wij hebben inmiddels al veel geholpen bij het kiezen van een ERP leveranciers gericht op de wensen en eisen van het bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. In een kort gesprek nemen we samen het wenselijke pakket door en aan de hand hiervan selecteren wij een shortlist van maximaal 6 leveranciers die aansluiten bij de vraag. Zo wordt de zoektocht ineens een stuk sneller en gemakkelijker! Dit doen wij voor u geheel gratis en vrijblijvend